Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Declinul unui uriaş talent. ”Urmaşul lui Cristiano Ronaldo” n-a mai marcat de peste 1 an, iar în acest sezon n-a evoluat deloc

Declinul unui uriaş talent. ”Urmaşul lui Cristiano Ronaldo” n-a mai marcat de peste 1 an, iar în acest sezon n-a evoluat deloc

PSG

Comentarii

La Madrid era considerat cel mai talentat produs al Academiei clubului Real Madrid. Comparat cu Raul Gonzalez şi supranumit ”El Bichito” după Cristiano Ronaldo, Jese Rodriguez a intrat în anonimat. Problemele extra sportive şi accidentările au distrus cariera unui fotbalist care acum doi ani era văzut drept un uriaş talent.

În august 2017, Jese Rodriguez marca singurul gol al lui Stoke City în confruntarea cu Arsenal din prima etapă. Părea că internaţionalul spaniol a găsit drumul exact spre reabilitare. PSG îl împrumutase în Anglia după ce investise 25 de milioane de euro în talentul său.

Între timp, Jese adună probleme după probleme. N-a mai jucat din aprilie, iar odată întors la PSG, nu e băgat deloc în seamă de noul antrenor al echipei, Thomas Tuchel.

”Alcoolul şi ţigările l-au terminat” a izbucnit fosta sa iubită, Aurah Ruiz, supărată pe faptul că Jese nu are grijă de copilul lor, care este bolnav.

Până să înceapă declinul său, Jese era o mare promisiune a fotbalului spaniol. La 22 de ani aproape că devenise titular la Real Madrid, formaţie unde a crescut din 2007. La Madrid a debutat în 2011-2012, apoi în 2013-2014 a jucat 31 de meciuri şi a marcat de 8 ori. A câştigat în tricoul blanco titlul în sezonul 2011-2012, Cupa Regelui Spaniei, Campionatul Mondial al Cluburilor şi de două ori Uefa Champions League. La Campionatul European de Tineret sub 19 ani din 2012 a fost declarat cel mai bun jucător, după ce a contribuit decisiv la câştigarea competiţiei de către ”La Rojita”.

S-a accidentat grav pe 18 martie 2014 într-un meci de Uefa Champions League contra lui Schalke. Devenise titular la Real Madrid sub comanda lui Carlo Ancelotti, iar Kolasinac i-a rupt practic piciorul. Din acel moment, Jese a fost altul. A lipsit 10 luni de pe gazon, a revenit cu gol într-un meci de Cupă, dar niciodată n-a mai fost acelaşi. Nici pe teren, nici în afara lui. 

  • 18 goluri în 94 de meciuri a strâns Jese la Real Madrid
  • 2 goluri în 14 meciuri are la PSG
  • 5 goluri a marcat pentru Spania la CE U19, unde a fost golgeter si MVP al turneului
  • 22 de goluri a marcat la 19 ani în Segunda Division pentru Castilla

Afla mai multe despre: jese rodriguezcristiano ronaldopsgreal madrid 

viewscnt
Articole similare