Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Deconspir". Gigi Becali şi-a dat acordul pentru transferul vedetei de la CFR Cluj, apoi FCSB a luat informaţii cruciale direct de la colegul său de echipă | EXCLUSIV

"Deconspir". Gigi Becali şi-a dat acordul pentru transferul vedetei de la CFR Cluj, apoi FCSB a luat informaţii cruciale direct de la colegul său de echipă | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

FCSB şi CFR Cluj nu s-au menajat atunci când şi-au dorit jucători din curtea rivalilor. A fost cazul lui Paulo Vinicius, Cristi Manea, Cristian Bălgrădean sau Alexandru Chipciu, printre alţii, iar Ciprian Deac s-ar fi putut înscrie pe această listă. Crucial în calea mutării a fost fostul său coleg, Eduard Stăncioiu, care le-a oferit informaţii bucureştenilor.

"Gigi Becali a zis să-l luăm pe Deac şi am vorbit cu Stăncioiu"

De-a lungul timpului, între cele două candidate la titlul Ligii 1 au existat momente tensionate când a venit vorba despre jucători. În urmă cu câteva sezoane, actualul atacant al campioanei, Billel Omrani, a fost aproape de a semna cu FCSB, iar impresarul francezului, cel care voia să-l trimită la echipa lui Gigi Becali, a acuzat că ardelenii i-au falsificat semnătura.

În cel mai recent episod, Cristian Bălgrădean a semnat cu liderul Ligii 1 fără să-i anunţe pe conducătorii de la FCSB, aspect care a stârnit furia acestora. 

Foarte aproape de o trădare a fost şi Ciprian Deac, cel care a strâns şase titluri de campion cu CFR Cluj, a fost pe teren la ultimele performanţe din Europa şi a devenit un jucător indispensabil pentru Dan Petrescu. 

Mihai Stoica a dezvăluit ce s-a întâmplat după ce Gigi Becali şi-a dat acordul pentru transferul lui Ciprian Deac. MM a cerut referinţe despre atacant de la unul dintre jucătorii importanţi ai ardelenilor, Eduard Stăncoiu, a cărui părere a contat mult în decizia luată. 

"Deconspir. Când a fost vorba... Gigi a zis să-l luăm pe Deac şi am vorbit cu Stăncioiu, care e un băiat cerebral. Mi-a zis că Deac e excepţional la CFR. <<Dacă-l scoţi din zona de confort, nu poate da randament, aşa văd eu>>. Aşa mi-a zis. Uite, la CFR Cluj joacă excelent, îmbătrâneşte, la naţională a jucat? Deac e alb-vişiniu", a declarat expertul Telekom Sport. 

Deac s-a întâlnit cu Gigi Becali: "Mă înţelesesem cu FCSB"

În 2017, când Ciprian Deac s-a despărţit de Tobol, din Kazahstan, Gigi Becali a avut prima tentativă de a-l aduce pe actualul executant al fazelor fixe din Gruia. Afaceristul l-a convins pe internaţionalul român să semneze cu echipa din Bucureşti. Totuşi, extrema a semnat până la urmă cu echipa care i-a rămas în suflet. 

Deac a explicat că s-a înţeles cu Gigi Becali, dar Nelu Varga l-a întors din drum: ”Mă înţelesesem cu FCSB, tot ce lipsea era semnătura mea de pe contract. A contat foarte mult că investitorii de la CFR au vorbit cu mine şi mi-au explicat ce planuri au. Atunci echipa era în insolvenţă şi chiar eram hotărât să plec la FCSB”, spunea unul dintre jucătorii preferaţi ai lui Dan Petrescu, la acea vreme. 

Pentru Telekom Sport, Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB-ului i s-au propus doi fotbalişti de la CFR Cluj, în această iarnă, dintre jucătorii care nu prind echipa de start a "Bursucului". 

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbcfr cluj fcsb transferciprian deac transfer fcsbgigi becalimihai stoicaciprian deac 

viewscnt
Articole similare