Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Dedicăm victoria domnului Ilie Balaci”. Mitriţă, după victoria cu FCSB: „El se distra pe teren. Mi-a spus să fac şi eu acelaşi lucru”

„Dedicăm victoria domnului Ilie Balaci”. Mitriţă, după victoria cu FCSB: „El se distra pe teren. Mi-a spus să fac şi eu acelaşi lucru”

FCSB

Comentarii

Formaţia CSU Craiova a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-1), echipa FCSB, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I, la care a fost omagiat Ilie Balaci. Oaspeţii au jucat în inferioritate numerică pe final, Junior Morais fiind eliminat, iar Cristian Bălgrădean a apărat un penalti.

La finalul partidei, Mitriţă i-a dedicat victoria lui Ilie Balaci şi a vorbit despre sfatul pe care l-a primit de la acesta cu doar câteva zile în urmă.

„Este o victorie importantă mă bucur pentru ea. Nu mai are rost să spunem cui dedicăm această vitorie. I-o dedică domnului Ilie Balaci. Dumnezeu să-l odihnească.

Într-un fel ne bucurăm pentru această victorie, dar este o seară tristă pentru noi”, a spus Mitriţă.

Jucătorul Craiovei a vorbit despre sfaturile pe care le-a primit de la marele Ilie Balaci: „Mi-a spus că dânsul când juca se distra pe teren şi acelaşi lucru trebuie să fac şi eu, iar aceste cuvinte îmi vor rămâne mereu în inimă”

Despre suporteri: „A fost frumos că peste 30 de oameni au venit să strige pentru noi. Le mulţumim pentru susţinere”, a mai spus Mitriţă.

Afla mai multe despre: mitritaliga 1 

viewscnt
Articole similare