Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dedicaţia" lui Gigi Becali pentru dinamovişti după ce a fost provocat din Ştefan cel Mare: "Mulţi ani în play-out"

"Dedicaţia" lui Gigi Becali pentru dinamovişti după ce a fost provocat din Ştefan cel Mare: "Mulţi ani în play-out"

Fotbal intern

Comentarii

Finanţatorul FCSB îi răspunsese preşedintelui dinamovist Alexandru David care anunţase că în cazul unei eventuale calificări în play-off a câinilor, roş-albaştrii se vor abona din nou la poziţia secundă în campionat.

FCSB a fost a doua în Liga I în ultimele trei sezoane. 
 
"Nu vreau să mă abonez la locul 2, le doresc mulţi ani înainte în play-out. Să nu mai viseze la play-off că acum nu mai au nicio şansă, duminică se termină visul după meciul cu FC Botoşani. Cu Dinamo în play-off este mai frumos, dar sunt un om pragmatic, nu mă interesează emoţia, mă interesează să câştig campionatul. Şansele la locul 1 s-ar micşora pentru că ei îşi dau viaţa cu noi" a fost reacţia latifundiarului din Pipera pentru sport.ro.
 
După ce a fost ironizat de dinamovişti care i-au transmis că Montini ar fi de vânzare doar pentru 60 de milioane de euro în cazul unui interes al FCSB, Gigi Becali nu s-a lăsat nici el mai prejos. 
 
"Nu îl iau nici dacă îmi dau ei 100.000 de euro mie. Nu îl vreau pentru că se măreşte lotul. Dacă este valoros puteţi să împrumutaţi de la Rednic 100.000 de euro în caz că nu aveţi şi îi recuperează el din drepturile tv" a contraatacat Becali. 
 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: fcsbdinamoalexandru davidgigi becali 

viewscnt
Articole similare