Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Defensiv am arătat bine” Ilie Poenaru a fost mulţumit de remiza cu Sepsi: ”Am un grup bun, cu jucători minunaţi”

”Defensiv am arătat bine” Ilie Poenaru a fost mulţumit de remiza cu Sepsi: ”Am un grup bun, cu jucători minunaţi”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Formaţia Gaz Metan Mediaş a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei Sepsi OSK, în etapa a zecea a Ligii I.

La finalul partidei, antrenorul Gazului, Ilie Poenaru a explicat: ”Mă bucur că nu am primit gol şi că defensiv am arătat foarte bine. Avem de lucrat mult la faza ofensivă, dar timpul a fost scurt. Jucătorii merită felicitaţi pentru atitudine, am jucat împotriva unei echipe bune, cu rezultate.”

Tehnicianul care a preluat din mers formaţia din Mediaş spune că primordială este refacerea psihicului jucătorilor săi: ”Atât timp cât suntem serioşi şi muncim de la zi la zi, lucrurile încep să meargă. Am un grup bun, jucători minunaţi, care vor să facă performanţă. Uşor, uşor trebuie să avem mai multă încredere. În perioada următoare vom arăta mult mai bine pe faza ofensivă. Am găsit un lot bun, chiar dacă mental nu erau foarte bine. Primordial este să stăm bine din punct de vedere mental. Jucătorii au văzut că se poate, iar de aici vom rezolva şi restul problemelor” a mai spus Ilie Poenaru, antrenorul formaţiei Gaz Metan.

Afla mai multe despre: gaz metan mediaşilie poenaru 

viewscnt
Articole similare