Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Degringoladă în club! Antrenorul a venit în conferinţa de presă şi a anunţat: "Normal că decizia mea este de plecare. Mă uit la ce se întâmplă"

Degringoladă în club! Antrenorul a venit în conferinţa de presă şi a anunţat: "Normal că decizia mea este de plecare. Mă uit la ce se întâmplă"

CSM Poli Iași

Comentarii

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Nicolo Napoli, încă ia în calcul plecarea de la echipă, după ce a fost întors din drum de conducere. Italianul e dezamăgit de degringolada din Copou.

Nicolo Napoli: "Normal că decizia mea este de plecare. E normal. De ce?"

Poli Iaşi trece printr-o perioadă de instabilitate la nivelul conducerii, acolo unde se pregătesc mai multe schimbări. Inclusiv Nicolo Napoli se simte afectat. Deşi se gândeşte şi la plecare, dar şi să rămână, antrenorul a susţinut că "aşa nu se salvează echipa de la retrogradare".

"Avem nevoie de puncte, să încercăm să facem un meci bun şi să adunăm puncte în aceste ultime două partide. Am vorbit cu băieţii, sper că au înţeles ce joc vreau eu şi să îl şi facem. Aşa, dacă echipa pierde, e vina mea, ca antrenor. Nu e situaţia mea importantă, ci situaţia generală. Echipa vede asta, că nu este linişte. Dar eu vreau ca echipa să îşi facă meseria şi, împreună cu noi, cei din staff, să fim cu toţii uniţi. Avem nevoie de linişte şi avem nevoie de puncte. Fără linişte, punctele nu se fac. 

Normal că decizia mea este de plecare. E normal. De ce? Mă uit în general la ce se întâmplă. Am venit cu ideea de a face bine la această echipă, cu inima deschisă. Am vorbit, am zis că vin să mă uit. A trecut o lună şi ştiu tot ce se întâmplă aici. Aşa nu se salvează echipa de la retrogradare. Nu e misiune imposibilă. Matematic nu suntem retrogradaţi. Eu sunt la dispoziţie acum, am decis să rămân", a declarat Nicolo Napoli, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Joi, Politehnica Iaşi se deplasează la Ovidiu pentru partida cu Viitorul, ambele echipe fiind condamnate pentru a juca în play-out în acest sezon. Meciul are loc joi, pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

Moldovenii sunt pe ultimul loc în Liga 1, cu 19 puncte, după 28 de meciuri jucate, în timp ce fosta campioană a României traversează şi ea o perioadă slabă, fiind pe 11, cu 31 de puncte.  

 

Afla mai multe despre: nicolo napolipoli iasiliga 1 

viewscnt
Articole similare