Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu a fost informat de conducerea lui Dinamo că poate părăsi clubul: ”Mi-au dat o hârtie că pot pleca. Nu m-am simţit apreciat”

Deian Sorescu a fost informat de conducerea lui Dinamo că poate părăsi clubul: ”Mi-au dat o hârtie că pot pleca. Nu m-am simţit apreciat”

Fotbal intern

Comentarii

Deian Sorescu a fost informat de conducerea lui Dinamo că poate părăsi clubul, dacă vreo echipă atinge preţul de un milion de euro stabilit pentru acesta.

Deian Sorescu, actualul căpitan al lui Dinamo şi unul dintre singurii jucători a căror reputaţie nu a fost afectată de sezonul slab al ”câinilor”, a fost informat de club că poate pleca. Acestuia i s-a înmânat o hârtie prin care i se comunica faptul că poate părăsi formaţia pentru un milion de euro.

Deian Sorescu a fost informat de conducerea lui Dinamo că poate părăsi clubul

Căpitanul lui Dinamo a avut parte de unul dintre cele mai bune sezoane individuale ale sale, în ciuda faptului că echipa a fost pe punctul de a retrograda. Sorescu a reuşit să marcheze de opt ori şi să ofere 10 pase decisive în 42 de apariţii în actuala stagiune.

DDB-ul a făcut decizia de a îl face disponibil pe Sorescu pentru binele financiar al clubului, însă căpitanul echipei nu a fost prea impresionat de felul în care conducerea a abordat subiectul. Acesta a părut dezamăgit de decizia făcută de şefii din Ştefan cel Mare şi a dezvăluit că nu a primit încă nicio ofertă. Printre echipele interesate de el s-ar afla şi FCSB-ul.

”Cei din conducere mi-au dat o hârtie prin care pot pleca pentru un milion de euro. Nu pot să zic că m-am simţit apreciat, pentru că acea hârtie nu a venit dintr-o bucurie sau un motiv de apreciere.

A venit dintr-o discuţie mai aprinsă şi dintr-o dezamăgire din partea celor care lucrează la birou. Am discutat ceva şi s-a întâmplat altceva. Aşa a apărut această hârtie. Nu pot să zic că e o bucurie sau o apreciere. Nu ştiu ce a primit clubul, la mine nu a ajuns nicio ofertă.

Nu a discutat nimeni şi nu m-a sunat niciun agent sau om de fotbal. Mai am contract şi primul pas e să se întâlnească cluburile între ele şi apoi ajunge discuţia şi la mine. Nu ştiu nimic legat de viitorul meu”, a declarat Deian Sorescu, pentru Fanatik.

VIDEO | Rezumat FC Argeş - Dinamo 1-2

Articol postat de: Radu Secoşan

Afla mai multe despre: deian sorescudinamoddbtransfer sorescu 

viewscnt
Articole similare