Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu a vorbit despre conflictul cu Mircea Rednic! ”Am rezolvat ca între bărbaţi! Era datoria mea să îmi cer scuze!” Ce a spus fundaşul câinilor după meciul cu Rapid

Deian Sorescu a vorbit despre conflictul cu Mircea Rednic! ”Am rezolvat ca între bărbaţi! Era datoria mea să îmi cer scuze!” Ce a spus fundaşul câinilor după meciul cu Rapid

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Rapid, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii 1.

Dinamoviştii au deschis scorul prin Torje ’55. Pentru Rapid a egalat Carnat ‘90+1. La finalul partidei, Deian Sorescu a vorbit despre jocul echipei, dar şi despre conflictul pe care l-a avut cu Mircea Rednic. Antrenorul lui Dinamo a dezvăluit că a avut o discuţie cu Sorescu, după ce fundaşul român a cerut să joace pe postul de fundaş dreapta. Acum, Deian Sorescu a recunoscut că a vorbit cu Mircea Rednic şi că şi-a cerut scuze. 

”Am rezolvat între bărbaţi! Era datoria mea să îmi cer scuze!”

”Acum, s-a terminat. Îmi e greu să analizez. Avem oameni care se ocupă de acest lucru şi sigur vom discuta. La următorul meci, încercăm să le eliminăm. Cel mai mult îmi doresc să joc şi să fiu sănătos. Am spus şi o repet. Nu contează în ce poziţie voi evolua. Important e să îmi fac datoria pe acea parte. 

Am discutat cu domnul Rednic. Am rezolvat între bărbaţi. Nu era nimic de rezolvat. Era datoria mea să îmi cer scuze, am făcut lucrul acesta şi am mers mai departe. Am făcut o greşeală. Nu pot da timpul înapoi. Îmi asum şi vom merge mai departe. 

Gabi Torje este un jucător cu experienţă şi am discutat cu el înainte. Ştiam că va veni să mă ajute, iar eu i-am transmis să stea mai sus şi să mă asculte, pentru că sunt în spate şi văd mai bine jocul. Vin din aceeaşi poziţie şi îmi e şi mie mai uşor.  

Este o creştere din toate punctele de vedere, de când a venit Mircea Rednic. Dar este al doilea meci şi deja ar trebui să ne punem un semn de întrebare, deoarece ar trebui să eliminăm greşelile pe care le facem, mai ales pe final. Şi în meciul cu UTA, am primit gol pe final.

Este dureros să joci fără suporteri, pentru că, atât eu, cât şi colegii mei, practicăm sportul pentru a fi un exemplu şi pentru a le arăta oamenilor că este bine, pentru a-i atrage. Sigur, dacă ar veni mai multă lume, ar fi mult mai frumos. Este păcat că s-a ajuns la asta, dar sănătatea este mai presus de toate. 

Ne-am făcut griji pentru Răuţă. Ne-am gândit doar la el şi la pauză am întrebat imediat medicul dacă este în regulă, pentru că e ceva foarte greu să îţi vezi colegul pe jos şi mai ales situaţia în care era”, a spus Deian Sorescu, la sfârşitul meciului. 

Afla mai multe despre: dinamo-sorescu-rednic 

viewscnt
Articole similare