Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu are cale liberă către o altă echipă din Liga 1. Anunţul făcut de Iuliu Mureşan: ”Va pleca”

Deian Sorescu are cale liberă către o altă echipă din Liga 1. Anunţul făcut de Iuliu Mureşan: ”Va pleca”
Comentarii

Deian Sorescu este tot mai aproape de plecarea de la Dinamo şi ar putea ajunge la o altă echipă din Liga 1.

Deian Sorescu reprezintă cel mai valoros jucător al lui Dinamo, de departe, fiind cotat la 1,9 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com.

Din pricina situaţii financiare precară în care se află clubul, se consideră serios vânzarea internaţionalului român, pe care ”câinii” speră să încaseze în jur de un milion de euro.

Fotbalistul a fost ofertat de mai multe ori, de FCSB, Legia Varşovia, dar şi alte cluburi, însă ofertele primite nu s-au ridicat la pretenţiile conducerii din Ştefan cel Mare.

Însă, după înfrângerea cu Mioveni, în urma căreia Deian Sorescu a fost dezbrăcat de fani, fotbalistul a rămas marcat şi a decis că nu mai doreşte să rămână la Dinamo.

Astfel, jucătorul vrea despărţirea, iar şi clubul vrea să obţină o sumă importantă din transferul său, astfel că plecarea sa este mult mai probabilă decât era în precedentele perioade de mercato.

Iuliu Mureşan a dezvăluit că Dinamo este în negocieri cu o echipă din Liga 1, iar, atât timp cât preţul dorit de Dinamo este plătit, Deian Sorescu va părăsi echipa.

Deian Sorescu are cale liberă către o altă echipă din Liga 1

Eu am vorbit cu Deian chiar aseară, era bine, era ok. Dacă va veni o... avem nişte discuţii cu un club din ţară de un transfer. Sigur că o să plece în condiţiile în care ni se satisfac nişte pretenţii.

Dar el este un jucător de bază la Dinamo, e golgheterul echipei, al patrulea golgheter al campionatului, un jucător foarte bun şi nu merita să se întâmple acel gest împotriva lui (n.r. când a fost dezbrăcat de suporteri), care aş vrea să nu se mai repete.

Deian este în echipă, un sportiv puternic, de aceea a şi dat atâtea goluri, ne bazăm mult pe el, dar dacă oferta se va concretiza, va pleca,  dacă nu, va rămâne la Dinamo.

Avem nevoie de Sorescu în continuare”, a declarat Iuliu Mureşan.

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare