Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu, dorit de o altă echipă din Liga 1 în afară de FCSB! Anunţul făcut de Victor Becali: ”E interes din partea lor” | EXCLUSIV

Deian Sorescu, dorit de o altă echipă din Liga 1 în afară de FCSB! Anunţul făcut de Victor Becali: ”E interes din partea lor” | EXCLUSIV
Comentarii

Deian Sorescu este din nou aproape de plecarea de la Dinamo şi este dorit de un club important din Liga 1.

Deian Sorescu a rămas la Dinamo în vară după ce clubul a primit interdicţie la transferuri, însă este din nou de vânzare în iarnă.

După un început fulminant de sezon, ”tricolorul” nu a putut continua prestaţiile bune, mai ales sub conducerea lui Rednic, iar acum clubul vrea să-l vândă cât mai poate.

În jur de un milion de euro vor ”câinii” pentru el, iar Victor Becali a dezvăluit că Universitatea Craiova se interesează de jucător, pe lângă FCSB.

Impresarul lui Sorescu a dezvăluit chiar că fotbalistul ar fi putut pleca liber de contract din Ştefan cel Mare după ce a fost dezbrăcat de fani, însă a ales să nu recurgă la astfel de metode.

Deian Sorescu, dorit de o altă echipă din Liga 1 în afară de FCSB

De mâine încolo se lucrează. E într-un moment al carierei complicat, s-a întâmplat şi ce s-a întâmplat cu suporterii. Oricât de ataşat ai fi de club, când ţi se întâmplă ce se întâmplă, el încă e un băiat prea bun, care nu apelează la alte căi regulamentare.

De ce să nu existe căi regulamentare la care să apeleze? Când eşti terorizat de nişte suporteri care cred că iubesc Dinamo în felul ăsta... se păcălesc.

<<Vedeţi-vă de treabă, că UEFA şi FIFA nu se joacă cu lucruri de genul>>. Ar putea cere să fie pus pe liber, dar nu o face pentru că e un băiat ok.

El vrea să plece într-un mod cinstit, nu vrea să apeleze la diverse lucruri. În afară, dacă se întâmpla asta, era liber în două săptămâni.

Cum să fii terorizat de nişte suporteri care cred că ei fac legea? E un interes din partea Craiovei, bănuiesc că un jucător de nivelul lui este interesant pentru orice echipă de la noi.

Nu ştiu dacă a făcut Craiova vreo ofertă oficială. (n.r. e adevărat că Dinamo cere peste un milion de euro pentru el?) În jur de, sau peste, depinde.

Poţi să ceri, dar dacă nu vine nicio ofertă mai laşi, dar în jur de un milion. (n.r. au fost discuţii din România?) Au întrebat despre el, dar de la întrebat pânăa la rezolvat e cale lungă”, a declarat Victor Becali, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare