Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu, după umilinţa de la Craiova: ”De fiecare dată vorbim de viitor şi viitorul arată la fel!”. Mesaj pentru Giafer

Deian Sorescu, după umilinţa de la Craiova: ”De fiecare dată vorbim de viitor şi viitorul arată la fel!”. Mesaj pentru Giafer

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a suferit o nouă înfrângere în Liga I. Oltenii s-au impus cu scorul de 5-0.

Dinamo a suferit o umilinţă grea în deplasare. ”Câinii” au ajuns pe penultimul loc în Liga I, cu doar 6 puncte. 

Deian Sorescu, jucătorul dinamoviştilor, a vorbit despre înfrângere dură din Bănie.

”Sunt multe de spus, dar e prea repede, prea la cald. Vorbesc doar la supărare acum... Cei din staff se vor ocupa de analiză şi vom discuta. Dacă nu ne schimbăm atitudinea vor venii şi alte înfrângeri.

Nu sunt afectat deloc de faptul că nu m-am transferat. Oriunde sunt, chiar şi aici la Dinamo, îmi fac treaba cât de bine pot. Nu aş putea spune că sunt supărat sau afectat.

Sunt supărat că nu reuşit să gustăm din victorie.. din jocuri bune. Sunt multe de pus la punct. De fiecare dată vorbim de viitor şi viitorul arată la fel!

Nu este vina lui Giafer, trebuie să il protejăm şi să muncim în plus pentru el. Toţi putem să greşim. Să învăţăm din greşeli. 

Întrebaţi pe cei responsabili de ce se întâmplă la Dinamo. Să sperăm ce orice antrenor vine să vină cu un plus, să ne trezească până nu e prea târziu. Dacă până aucm am avut mereu noroc pe final, nu ţine norocul acesta mereu”, a declarat Deian Sorescu după înfrângerea ruşinoasă de la Craiova.

  • 8 înfrângeri a înregistrat Dinamo în actualul sezon de Liga I

Afla mai multe despre: dinamodeian sorescu 

viewscnt
Articole similare