Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu e la mare căutare. S-a aflat care este suma pentru care Dinamo este dispusă să îl lase să plece

Deian Sorescu e la mare căutare. S-a aflat care este suma pentru care Dinamo este dispusă să îl lase să plece

Superliga

Comentarii

Deian Sorescu (23 de ani), eroul lui Dinamo din meciul cu FC Voluntari, este la mare căutare.

Pe numele lui Sorescu au apărute diverse oferte, atât din Liga I, cât şi din străinătate. 

Recent, pe numele jucătorului a apărut oferta celor de la Legia Varşovia, care sunt dispuşi să achite 500.000 de euro în schimbul lui Sorescu.

Iuliu Mureşan, preşedintele clubului Dinamo, a vorbit despre jucătorul momentului: Deian Sorescu şi a dezvăluit în schimbul cărui sume l-ar vinde!

”Este clar că va fi greu şi va dura până ne redresăm, poate trei ani, până la finalul insolvenţei. Cea mai importantă problemă de rezolvat acuma este ridicarea restricţiei de suspendare a transferurilor, pentru că e foarte greu să avem rezultate dacă nu avem un lot.

Sper să intrăm rapid pe un făgaş normaş şi să avem mai multă linişte”

Am mers pe mâna jucătorilor tineri de la echipa a doua şi ne-a ieşit foarte bine cu Voluntari. Sigur, a fost primul meci, voinţa şi determinarea a fost mare, publicul ne-a ajutat enorm, tot stadionul a cântat la unison. Jucătorii au susţinerea noastră şi a DDB-ului. Sper să intrăm rapid pe un făgaş normaş şi să avem mai multă linişte. E important să confirmăm luni, jucăm cu FC ”U” Craiova.

Mulţi jucători au avut crampe musculare, ne-am temut să nu aibă întinderi sau rupturi, din fericire nu a fost nimic grav şi sper că până mâine să îi putem recupera şi să îi avem la antrenamente.

Ar trebui să fie o sumă importantă de bani ca să-l lăsăm să plece”

(n.r. despre transferul lui Deian Sorescu) Nu am văzut o asemenea ofertă, eu nu ştiu de ea. Este un subiect rostogolit în presă. La club dacă nu ajunge oferta, atunci cine să îl transfere pe Sorescu? Sunt persoane care vor să se implice în transferuri, dar degeaba, dacă nu discută cu cei de la club. Dacă oferta a fost, eventual a venit în iarnă.

Ar trebui să fie o sumă importantă de bani ca să-l lăsăm să plece, este un jucător determinant, care a marcat trei goluri şi ne-a adus o victorie mare. Nu putem face transferuri, aşadar fiecare jucător care pleacă ar fi o pierdere mare. Pentru un milion de euro aş fi de acord să îl lăsam pe Sorescu”, a declarat oficialul dinamoviştilor, pentru Look Sport+.

  • 7 goluri şi 6 assist-uri a reuşit Deian pentru Dinamo în 27 de meciuri în 2021

Cuvinte de laudă pentru Dario Bonetti din partea unui fost ”câine”: ”E un super profesionist”

Afla mai multe despre: dinamodeian sorescuiuliu muresan 

viewscnt
Articole similare