Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu îl aşteaptă pe Dănciulescu la Dinamo! ”Poate că unii suntem mai tineri şi mai avem de învăţat!”

Deian Sorescu îl aşteaptă pe Dănciulescu la Dinamo! ”Poate că unii suntem mai tineri şi mai avem de învăţat!”
Comentarii

Clubul Dinamo a comemorat 21 de ani de la decesul lui Cătălin Hîldan.

5 octombrie 2000. Data când Dinamo a pierdut un jucător emblematic, dar a câştigat un simbol pe viaţă. Cătălin Hîldan s-a stins din viaţă la doar 24 de ani, în timpul unei partide amicale jucate la Olteniţa, cu echipa locală. Dinamoviştii s-au dus la cimitirul din Brăneşti, unde este înmormântat Cătălin Hîldan. Deian Sorescu a venit la cimitir pentru a aduce un omagiu. 

Deian Sorescu, căpitanul lui Dinamo, a declarat că îl aşteaptă la Dinamo pe Dănciulescu. De asemenea, el a vorbit şi despre o posibilă implicare a lui Mircea Lucescu la club. 

”Poate că unii suntem mai tineri şi mai avem de învăţat!”

”Da, îl aşteptăm pe Danciu, dar îi aşteptăm şi pe ceilalţi. Poate că unii suntem mai tineri şi mai avem de învăţat, dar cu siguranţă venirea unor jucători ca şi Danciu sau Niculae ne va face un bine.

Oricine ar veni şi a făcut istorie în tricoul lui Dinamo este binevenit pentru că ne poate povesti din fapte, nu din vorbe. Ne va ajuta foarte mult, nu trebuie să vorbim cine a fost ca jucător sau antrenor, pentru că a demonstrat tuturor ce vrea să facă”, a spus Deian Sorescu. 

Afla mai multe despre: dinamo-liga 1-sorescu-dănciulescu 

viewscnt
Articole similare