Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu, în spirite bune la revenirea de la Kiev: ”A fost o experienţă frumoasă”. Ce le-a spus Mircea Lucescu ”câinilor”

Deian Sorescu, în spirite bune la revenirea de la Kiev: ”A fost o experienţă frumoasă”. Ce le-a spus Mircea Lucescu ”câinilor”

Dinamo București

Comentarii

Amicalul de ”salvare” al lui Dinamo a avut loc sâmbătă, împotriva lui Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, în capitala Ucrainiei. ”Câinii” au fost înfânţi cu scorul de 3-0, dar au reuşit să strângă încă o sumă considerabilă de bani, ce va contribui la achitarea licenţei.

Dinamoviştii au revenit duminică la Bucureşti, după amicalul împotriva Dinamo Kiev. Trupa lui Mircea Lucescu a reuşit să se impună cu scorul de 3-0, după golurile lui Clayton ’20, Lednev ’41 şi Khondak ’90+3. În ciuda rezultatului slab, meciul şi-a îndeplinit scopul şi a ajutat trupa din Ştefan cel Mare să strângă o sumă importantă de bani, pentru a salva formaţia.

În urma revenirii în ţară, Deian Sorescu a discutat despre experienţa sa la Kiev. Jucătorul ”câinilor” a recunoscut că a trăit momente plăcute şi a dezvăluit câteva dintre cuvintele lui Mircea Lucescu pentru el şi coechipierii săi.

Ce le-a spus Mircea Lucescu ”câinilor”

A fost ceva frumos, o experienţă frumoasă, dar trebuie să tragem nişte concluzii şi să învăţăm lucrurile bune şi să ne dorim să ajungem la un nivel ca acesta.

Ne-a (n.r. Mircea Lucescu) transmis multe mesaje, încurajări, ne-a spus că suntem buni, că se aştepta ca meciul să fie diferit. Şi dânsul avea mulţi jucători plecaţi la naţională, dar s-au întors, aşa că am avut ocazia să jucăm cu jucători buni.

N-am emoţii (n.r. în privinţa obţinerii licenţei) pentru că suporterii fac eforturi foarte mari şi asta ne bucură, dar trebuie să arătăm şi noi pe teren, să-i răsplătim cu aceeaşi monedă. Cu siguranţă, îşi doresc şi văd cât se implică, a declarat Sorescu.

Întrebat dacă clubul a fost contactat de partea spaniolă a conducerii, jucătorul lui Dinamo a dezvăluit că nu a existat contact între cele două părţi. Mai mult, fundaşul dreapta a afirmat că absenţa spaniolilor este binevenită, întrucât aceştia au dăunat clubului suficient deja.

”Care conducere, serios? N-am primit niciun semn şi m-aş bucura să nu primim. E mai bine aşa, au cauzat destule probleme şi e mai bine”, a mai adăugat dinamovistul.

VIDEO | Plecarea lui DInamo la Kiev

Afla mai multe despre: dinamo bucureştidinamo kievdinamo dinamo kievdeian sorescumircea lucescu 

viewscnt
Articole similare