Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu l-a supărat pe Mircea Rednic: "I-am reproşat, el mi-a spus asta. 'Dacă ai probleme, mai bine nu intri'". Antrenorul a ales alt căpitan

Deian Sorescu l-a supărat pe Mircea Rednic: "I-am reproşat, el mi-a spus asta. 'Dacă ai probleme, mai bine nu intri'". Antrenorul a ales alt căpitan

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic strânge rândurile la Dinamo Bucureşti şi nu tratează preferenţial vedetele echipei. A simţit-o pe pielea sa Deian Sorescu, care, pe lângă o discuţie purtată cu antrenorul, a pierdut şi baderola de căpitan.

Mircea Rednic, discuţie faţă în faţă cu Deian Sorescu: "Nu a fost o strângere de gât, să înjur, să ţip"

După informaţiile privind un conflict în interiorul grupului, Mircea Rednic a dezvăluit ce a discutat cu Deian Sorescu, cel care a acuzat probleme personale: "Nu a fost o strângere de gât, să înjur, să ţip. Da, le Sorescu ce m-a deranjat a fost... De la tactică. La momentul în care i-am reproşat ca termină acţiunea şi nu mai vine înapoi, el mi-a vorbit despre probleme personale, care nu au nicio legătură şi de aia i-am spus <<Dacă ai probleme personale, mai bine nu intri. Decat sa intri şi să nu fii concentrat, să nu joci la capacitate maximă, mai bine nu intri>>. Atât a fost", a susţinut "Puriul". 

Banderola de căpitan trece de la Sorescu la Torje

Deian Sorescu, cel care a provocat nemulţumiri şi în rândul fanilor, a fost deposedat de banderola de căpitan. Mircea Rednic a admirat modul în care Gabriel Torje a gestionat o situaţie tensionată şi l-a numit căpitan. 

„Torje va fi căpitan, merită! Mi-a plăcut atitudinea lui la întâlnirea pe care am avut-o cu suporterii. Era o tensiune mare, iar el a reuşit să calmeze pe toată lumea. A demonstrat că merită să fie căpitan pentru acest meci. N-am nimic cu Deian, am vorbit cu el. 

Mi-a cerut scuze mie, a cerut scuze clubului, dar i-am explicat greşeala pe care a făcut-o la adresa mea şi a suporterilor. Indiferent ce se întâmplă, Dinamo trăieşte datorită suporterilor, datorită domnului Iuhasz, datorită domnlui Badea. 

Trebuie să fii respectuos. El cred că şi-a rezolvat toate probleme şi are tot interesul să se fi întâmplat asta: a pierdut echipa naţională, se vorbeşte mai puţin de el. Trebuie să înţeleagă şi el, dar şi ceilaţi, că nu mai ţin cont de nimeni şi nimic: mă interesează doar ca echipa să aibă rezultate”, a spus Rednic.

Afla mai multe despre: dinamo capitandeian sorescumircea rednicdinamo 

viewscnt
Articole similare