Experiențe împreună.
You are here:

Deian Sorescu, la FCSB! Transferul, "95% rezolvat". Gigi Becali le-a învins pe CFR Cluj şi Universitatea Craiova | ULTIMA ORĂ

Deian Sorescu, la FCSB! Transferul, "95% rezolvat". Gigi Becali le-a învins pe CFR Cluj şi Universitatea Craiova | ULTIMA ORĂ

FCSB

Comentarii

Dinamo Bucureşti a scăpat de interdicţia la transferuri, iar acum are mână liberă, pentru a aduce jucători, care să întărească lotul lui Dario Bonetti. În schimb, "câinii" sunt aproape să-l piardă pe Deian Sorescu, transferul la FCSB fiind pe ultima sută de metri.

Alb-roşii, ajunşi în insolvenţă, sunt nevoiţi să-l vândă pe golgheterul şi cel mai bun jucător al echipei. Deian Sorescu a fost scos la vânzare din urmă cu câteva luni. După ce s-a vorbit despre interesul Legiei Varşovia şi Monza, acum fotbalistul ofensiv e mai aproape de FCSB. 

Transferul lui Deian Sorescu la FCSB, 95% rezolvat. CFR Cluj şi Universitatea Craiova îl puteau lua

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a recunoscut că a făcut o ofertă pentru jucătorul rivalilor, în urmă cu câteva zile. Între timp, sursele Telekom Sport au susţinut că jucătorul a fost propus la Universitatea Craiova şi CFR Cluj, pentru un transfer. 

Totuşi, cererea conducerii din "Ştefan cel Mare" i-a alungat pe ardeleni şi pe olteni de la negocieri. Oficialii lui Dinamo cer 1 milion de euro pentru Sorescu, iar cele două echipe puternice din Liga 1 s-au retras. 

Conform ultimelor informaţii, în joc a mai rămas doar FCSB, după ce mercato din străinătate s-a închis, marţi seara. Dinamoviştii încearcă să obţină mai mulţi bani de la Gigi Becali, care a făcut o ofertă iniţială de 700.000 de euro, dar PCH a refuzat, în urmă cu câteva zile. 

Totuşi, sursele Telekom Sport anunţă că transferul lui Deian Sorescu la FCSB e rezolvat în proporţie de 95%. Jucătorul poate pleca din "Ştefan cel Mare" după trei ani. În 2018, el a venit de la ASU Poli Timişoara, liber de contract. 

Ar fi al doilea jucător care ajunge la FCSB în mandatul lui Edward Iordănescu. Marţi, vicecampioana a anunţat, oficial, că atacantul Claudiu Keşeru a semnat. 

"M-aş sacrifica pentru club. Cu banii aduşi de mine s-ar aduce jucători... Ar fi pentru ajutorul clubului", recunoştea Sorescu. 

Sâmbătă, directorul executiv de la Dinamo, Iuliu Mureşan, a explicat cum s-ar putea realiza transferul lui Deian Sorescu. El a susţinut că procedura este una complexă. Dinamoviştii sunt nevoiţi să respecte legea, întrucât clubul se află în insolvenţă. Jucătorul ar trebui evaluat corect, altfel tranzacţia ar putea fi anulată, chiar dacă părţile s-ar înţelege.

viewscnt
Articole similare