Experiențe împreună.
You are here:

Deian Sorescu, la mare căutare: "A întrebat cineva despre el şi avea hârtie de la club de 800.000 de euro" EXCLUSIV

Deian Sorescu, la mare căutare: "A întrebat cineva despre el şi avea hârtie de la club de 800.000 de euro" EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Unul dintre liderii de la Dinamo, Deian Sorescu (23 de ani), s-ar putea despărţi de echipa din "Ştefan cel Mare".

Victor Becali, dezvăluiri despre transferul lui Deian Sorescu

Vedeta "câinilor" ar putea fi lăsată să plece, pentru a mai atenua din problemele financiare ale clubului alb-roşu. Dinamo nu acceptă 500.000 de euro şi sper să obţină spre un milion de euro pentru Sorescu. 

Totuşi, problema cu suma cerută de conducere e reprezentată de situaţia pe plan sportiv a clubului. Victor Becali a dezvăluit suma pentru care ar putea pleca, dar şi că interes există pentru jucătorul "câinilor". 

"A întrebat cineva despre Sorescu şi avea hârtie de la club de 800.000 de euro. Preţul e ăla... Unul oferă şi altul acceptă sau nu. Ce ţi se pare aşa? Unde a fost Dinamo, pe ce loc a fost până acum? El merită şi în naţională acum", a susţinut impresarul la Sport Report. 

  • 7 goluri şi 6 assist-uri a reuşit Deian pentru Dinamo în 27 de meciuri în 2021

Iuliu Mureşan, despre Sorescu

"La club dacă nu ajunge oferta, atunci cine să îl transfere pe Sorescu? Sunt persoane care vor să se implice în transferuri, dar degeaba, dacă nu discută cu cei de la club. Dacă oferta a fost, eventual a venit în iarnă.

Ar trebui să fie o sumă importantă de bani ca să-l lăsăm să plece, este un jucător determinant, care a marcat trei goluri şi ne-a adus o victorie mare. Nu putem face transferuri, aşadar fiecare jucător care pleacă ar fi o pierdere mare. Pentru un milion de euro aş fi de acord să îl lăsam pe Sorescu”, a declarat oficialul dinamoviştilor, pentru Look Sport+.

viewscnt
Articole similare