Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu, mijlocaş sau fundaş? Jerry Gane a lămurit: „Am discutat cu el şi acolo îi place!”

Deian Sorescu, mijlocaş sau fundaş? Jerry Gane a lămurit: „Am discutat cu el şi acolo îi place!”

Superliga

Comentarii

Deian Sorescu (23 de ani) a fost folosit, sezonul acesta, la Dinamo, atât pe post de fundaş dreapta, cât şi pe postul de mijlocaş.

Antrenorul echipei din „Ştefan cel Mare” a mărturisit că a purtat o discuţie cu jucătorul, care i-a mărturisit că se simte mai bine pe poziţia de fundaş dreapta.

El poate să joace mijlocaş sau fundaş. Eu l-am folosit în meciul cu FCSB pe postul de mijlocaş, pentru că ştiam că viteza lui îi va surprinde.. şi aşa s-a întâmplat. Dar cum nu am un alt jucător pe postul de fundaş dreapta, a rămas el acolo. Am avut o discuţie cu Deian şi a zis că lui îi place mai mult fundaş dreapta”, a declarat la TV Telekom Sport, Gane.

  • 2018 este anul în care Sorescu a venit de la Dinamo, de la ASU Politehnica Timişoara.

Sorescu este căpitanul lui Dinamo şi recent a mărturisit: „Acum sunt sub contract cu Dinamo şi mintea e 100% aici pentru a salva echipa în cel mai complicat sezon din istoria clubului. Orice jucător îşi doreşte să ajungă într-un campionat mai puternic din Europa, dar Sorescu nu pleacă acum de la Dinamo! Sunt foarte ataşat de echipă, de suporteri, de tot ce înseamnă Dinamo şi mă gândesc doar la meciul următor, cu FCSB, din Cupa României. Avem de luat o revanşă şi, alături de DDB, trebuie să salvăm Dinamo în acest an!".

Dinamo este pe locul 10 în clasament, cu 26 de puncte.

 

Afla mai multe despre: deian sorescu dinamo 

viewscnt
Articole similare