Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu nu ar refuza o eventuală plecare la Universitate Craiova. "Dacă Nistor mă aşteaptă lângă el, mă bucur"

Deian Sorescu nu ar refuza o eventuală plecare la Universitate Craiova. "Dacă Nistor mă aşteaptă lângă el, mă bucur"galerie foto
Comentarii

Cel mai bun jucător al lui Dinamo în ultimele sezoane, Deian Sorescu, nu se grăbeşte să ia o decizie în privinţa viitorului său, însă preferă să rămân diplomat până la capăt.

Într-un interviu acordat celor de la Fanatik.ro, Deian Sorescu a preferat să nu dea curs întrebării despre o eventuală plecare la Universitatea Craiova, însă nici nu a negat vehement posibilitatea ca el să ajungă în Oltenia, alături de bunul său prieten, Dan Nistor.

La urma urmei, chiar dacă este neplătit de luni de zile, Deian Sorescu este sub contract cu Dinamo şi, din respect pentru suporteri, va încerca să fie profesionist până la capăt, în limitele unui fotbalist care are o familie de crescut şi responsabilităţi.

"Nu vreau să răspund pentru că sunt jucătorul lui Dinamo şi mai am contract cu Dinamo, nu m-a contactat nimeni altcineva. Cred că orice jucător de fotbal îşi doreşte să se bată la campionat şi asta am sperat şi eu cu venirea lui Contra. La asta mă aşteptam, sincer. Dar dacă problemele au fost de sus şi nu s-au putut rezolva, clar că s-a văzut şi pe teren. (Despre Nistor) Da, ţin legătura, e şi normal. Dacă mă aşteaptă lângă el, mă bucur, m-am simţit bine cu Dan şi este un jucător foarte bun", a declarat Deian Sorescu, pentru Fanatik.ro.

Deian Sorescu are deja tatuat leul pe braţ, simbolul Universităţii Craiova, deci un prim pas pentru adaptarea rapidă în Bănie a fost deja realizat.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare