Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu, savuros după eurogolul lui Borja Valle: ”Îi vedeam cu telefoanele scoase să-i trimită lui Messi golul”

Deian Sorescu, savuros după eurogolul lui Borja Valle: ”Îi vedeam cu telefoanele scoase să-i trimită lui Messi golul”

Dinamo București

Comentarii

Deian Sorescu s-a arătat supărat la finalul partidei dintre Dinamo Bucureşti şi FC Botoşani, scor 1-1.

Extrema dreaptă în vârstă de 23 de ani regretă că nu a putut să îşi ajute mai mult echipa să obţină cele trei puncte în faţa elevilor lui Marius Croitoru. Cu toate acestea, Sorescu s-a arătat încântat de prezenţa noilor jucători transferaţi de conducerea spaniolă.

(n.r. - Cand dai si tu un gol ca Borja Valle?) ”Să sperăm că meciul următor, de ce nu? E un jucător foarte bun, azi şi-a arătat clasa, noi îl ştim de la antrenament, ştim că ne va ajuta în timpul meciurilor pentru că e un jucător cu experienţă şi foarte bun.”, a declarat Deian Sorescu.

Fotbalistul lui Dinamo se declară obişnuit cu evoluţia alături de jucători străini, despre care spune că trebuie să dea tot pentru performanţa în tricoul roş-alb.

”A mai fost un val de străini cu domnul Mircea, sunt obişnuit cu ei, aşa că cine vine la Dinamo trebuie să pună suflet şi să muncească pentru că  e un club cu tradiţie şi merită s-l ducem sus.”, a compleat Sorescu, care a comentat după în glumă reacţia investitorilor spanioli după golul lui Borja: ”Chiar îi vedeam cu telefoanele scoase şi glumeam că să-i trimită lui Messi această filmare. Suporterii lui Dinamo sunt unici şi asta ne dă putere.”

Afla mai multe despre: sorescudinamo 

viewscnt
Articole similare