Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu trage semnalul de alarmă după înfrângerea lui Dinamo în faţa celor de la CS Mioveni! ”Avem nevoie şi de jucători cu experienţă!”

Deian Sorescu trage semnalul de alarmă după înfrângerea lui Dinamo în faţa celor de la CS Mioveni! ”Avem nevoie şi de jucători cu experienţă!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de nou-promovata CS Mioveni, în ultimul meci al etapei a V-a Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Bogdan Rusu, în minutul 50. La finalul meciului, Deian Sorescu a tras un semnal de alarmă şi a spus că echipa are nevoie de jucători cu experienţă.

 ”Avem nevoie şi de jucători cu experienţă!”

”Nu avem nicio scuză, eram convinşi că vom obţine un rezultat pozitiv, dar nu am putut. Echipele cu care jucăm văd şi ele meciurile care au fost înainte şi ştiu cum să închidă. Aşa că m-au blocat, a fost mereu om lângă mine, nu am avut spaţii.

Iar ei au dat un gol norocos, în niciun caz nu a vrut să dea aşa. Apoi am riscat, atât am putut în această seară, nu avem nicio scuză. Nu l-am certat pe Bani la acea ratare, i-a venit bine, dacă dădea gol îl pupam toţi. La început ne simţeam bine când luam gol, ne trezea, ne descătuşa, acum nu ştiu ce se mai întâmplă.

E greu dar nu avem ce face, ăştia care suntem trebuie să ne descurcăm. E greu, avem lot subţire, sunt tineri talentaţi şi foarte buni, dar trebuie şi jucători cu experienţă, care să conducă din teren, va trebui şi bancă. Eu nu ştiu de nicio ofertă, nu am primit nimic, poate clubul ştie mai mult”, a declarat Deian Sorescu, la sfârşitul meciului. 

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 8, cu şase puncte, iar CS Mioveni urcă pe locul 10, cu acelaşi număr de puncte. Lider este CFR Cluj, cu 15 puncte, echipă urmată de FC Rapid şi FC Botoşani, ambele cu câte 13 puncte, şi de FCSB, Farul şi UTA, cu câte opt puncte.

Afla mai multe despre: dinamo-mioveni-sorescu 

viewscnt
Articole similare