Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deian Sorescu va continua la Dinamo cel puţin până la finalul sezonului: "Rămâne. Sunt foarte fericit!"

Deian Sorescu va continua la Dinamo cel puţin până la finalul sezonului: "Rămâne. Sunt foarte fericit!"
Comentarii

Deian Sorescu (24 de ani), căpitanul lui Dinamo, va continua în Ştefan cel Mare după ce perioada de transferuri s-a închis peste tot în Europa şi nu a ajuns nici la FCSB, nici la vreo echipă din străinătate. Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, a anunţat că Sorescu va continua să joace pentru "câini".

Deian Sorescu va rămâne la Dinamo: "Va rămâne, sunt foarte fericit!"

Deşi s-a discutat mult despre plecarea lui Sorescu, om de naţională, de la Dinamo, în cele din urmă mijlocaşul a rămas în Ştefan cel Mare. FCSB a făcut ofertă pentru transferul său, dar acesta a fost dorit şi în străinătate, de echipe precum Gaziantep FK, Legia Varşovia sau Monza, dar nu a mai plecat şi acum perioada de mercato s-a închis peste tot în Europa.

Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre Deian Sorescu şi a spus că se bucură că acesta va continua să joace în acest sezon în Ştefan cel Mare.

”Cu siguranţă va rămâne la Dinamo. Sunt foarte fericit că l-am văzut pe Sorescu pe teren. Sorescu este un jucător foarte bun şi poate deveni un jucător extraordinar”, a declarat Dario Bonetti.

Constantin Nica, Răzvan Popa, Gabriel Torje, Cosmin Matei, Plamen Iliev, Mirko Ivanovski şi Cătălin Itu sunt transferurile reuşite de Dinamo în acest sezon.

Afla mai multe despre: dinamosorescubonetti 

viewscnt
Articole similare