Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deja vu pentru Novak Djokovici la Roland Garros. Pe cine va întâlni liderul mondial în sferturi

Deja vu pentru Novak Djokovici la Roland Garros. Pe cine va întâlni liderul mondial în sferturi

Tenis

Comentarii

Jucătorul spaniol de tenis Pablo Carreno Busta s-a calificat în sferturi de finală la Roland Garros.

Ibericul a trecut, în două ore şi 22 de minute, de germanul Daniel Altmaier, venit din calificări, scor 6-2, 7-5, 6-2.

În sferturi, spaniolul va evolua cu principalul favorit, sârbul Novak Djokovici.

Cei doi s-au mai întâlnit în optimi la US Open, atunci când sârbul a fost descalificat după ce a lovit un arbitru de linie.

În partida din optimi cu Pablo Careno Busta, la scorul de 5-5, Novak a aruncat o minge spre marginea terenului. Mingea a lovit-o pe femeia arbitru de linie, iar oficialii l-au descalificat pe Djokovic din turneu.

Nole a acceptat decizia, deşi se poate observa din imagini că principalul favorit al turneului de la acea vreme nu a avut deloc intenţia de a o lovi pe femeia arbitru. Decizia a fost luată de supervizorul turneului. 

De altfel, Djokovic a avut o experienţă neplăcută cu un arbitru de linie şi în meciul cu rusul Hacianov. În timpul partidei de la Roland Garros, sârbul l-a lovit cu mingea pe unul dintre arbitrii de linie.

“Dumnezeule! A fost un deja-vu foarte ciudat. Am încercat să-mi dau seama dacă arbitrul de linie e OK, fiindcă avea o inflamare în zona în care l-a lovit mingea în cap. Sper că e OK. Cu siguranţă, a reacţionat la acel moment, în mod curajos. Dar l-am lovit puternic, fiindcă eram foarte aproape de el”, a spus Djokovic la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: pablo carreno bustanovak djokoviciroland garrosus open 

viewscnt
Articole similare