Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dejan Savicevic, mulţumit doar pe jumătate: ”Facem rezultate bune cu România, dar sperăm să jucăm mai bine în următorul meci”

Dejan Savicevic, mulţumit doar pe jumătate: ”Facem rezultate bune cu România, dar sperăm să jucăm mai bine în următorul meci”
Comentarii

Dejan Savicevic, preşdintele Federaţiei de Fotbal din Muntenegru şi fost mare fotbalist la AC Milan, spune că a fost nemulţumit de joc, dar se bucură că a plecat din nou neînvins în faţa României.

România a jucat pentru a treia oară cu Muntenegru, în ultimii doi ani şi are bilanţ negativ: două egaluri şi un eşec. ”Tricolorii” n-au reuşit nici de această dată să învingă, în prima etapă din Liga Naţiunilor, deşi România a avut om în plus din minutul 77. Dejan Savicevic a asistat la meci şi a tras concluziile:

”Vedem în următorul meci dacă reuşim să-l câştigăm. Sperăm să câştigăm şi să jucăm bine în următorul meci. Facem rezultate bune contra României, e bine. Este evident că a fost foarte bine pentru noi că am jucat fără suporteri, a fost un mare handicap pentru echipa României. Noi jucăm bine în apărare, avem o echipă solidă”, a declarat Dejan Savicevic.

Afla mai multe despre: dejan savicevicromaniamuntenegruliga natiunilor 

viewscnt
Articole similare