Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Del Potro a pus capăt invincibilităţii lui Federer în 2018, după un meci nebun. Elveţianul a ratat trei mingi de meci

Del Potro a pus capăt invincibilităţii lui Federer în 2018, după un meci nebun. Elveţianul a ratat trei mingi de meci

Tenis

Comentarii

Argentinianul Juan Martin del Potro, locul 8 ATP, a pus capăt invincibilităţii elveţianului Roger Federer, locul I ATP, în acest an, câştigând o finală dramatică la turneul de 1.000 de puncte de la Indian Wells, cu 6-4, 6-7 (8), 7-6 (2), după două ore şi 42 de minute de joc.

Un break la 2-2 a stabilit diferenţa suficientă pentru Del Potro de a câştiga primul set. În cel de-al doilea set, fără break-uri, Federer a ratat nu mai puţin de şase mingi de set (două la 5-4 şi patru în tie-break). În acelaşi timp, el a salvat o minge de meci, înainte de a se impune la 8, în tie-break.

În decisiv, Federer, deţinătorul trofeului, a condus cu 5-4, după un break în game-ul al nouălea, a servit pentru meci, dar a ratat trei mingi de meci, inclusiv un 40-15. Şi acest set a ajuns la tie-break, iar tenismenul argentinian s-a impus fără probleme.

Astfel, Del Potro, câştigător la US Open, în 2009, după o finală jucată tot cu Federer, şi-a trecut în palmares primul său trofeu de Masters Series.

În ciuda înfrângerii, prima din 18 meciuri consecutive disputate în 2018, Roger Federer se va menţine pe locul I ATP. Însă, elveţianul va avea din nou de luptat pentru a apăra 1.000 de puncte, începând de săptămâna viitoare, la Miami.

Afla mai multe despre: del potrofederermastersindian wells 

viewscnt
Articole similare