Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dele Alli vrea să plece de la Tottenham cu orice preţ. Englezul nu se mai înţelege cu Jose Mourinho

Dele Alli vrea să plece de la Tottenham cu orice preţ. Englezul nu se mai înţelege cu Jose Mourinho

PSG

Comentarii

Mijlocaşul englez Dele Alli vrea să plece de la Tottenham cu orice preţ şi vrea să joace din nou sub comanda lui Pochettino, la PSG.

Dele Alli vrea să plece de la Tottenham cu orice preţ

Mauricio Pochettino, actualul antrenor al lui PSG, vrea să îl transfere pe Dele Alli. Fostul antrenor al lui Spurs speră ca transferul să se realizeze înainte de termenul limită al perioadei în care acesta se poate realiza, 2 februarie.

Dele Alli este convins că ar putea fi lăsat să plece la PSG, cel puţin sub formă de împrumut până la finalul acestui sezon. Motivul pentru care englezul vrea să plece cu orice preţ de la Spurs este acela că nu se mai înţelege cu Jose Mourinho. Antrenorul lui Tottenham l-a lăsat afară din lot pe Alli, la meciul cu Sheffield United, în care echipa portughezului a câştigat cu scor 1-3 în deplasare.

Mijlocaşul englez are doar 24 de ani şi are 37 de selecţii la naţională, însă acesta nu mai este băgat în seamă de Mourinho, care i-a acordat foarte multe şanse, ba chiar a încercat să îl şi ajute foarte mult să îşi recapete forma, dar Dele nu a reuşit să demonstreze.

În acest sezon, Dele Alli a jucat doar un meci în Premier League, din postrura de titular. Ultima partidă la care englezul a fost prezent, a fost cea cu Liverpool de pe 16 decembrie, unde a evoluat doar în ultimele 3 minute.

Prin toate acestea, Dele Alli crede că ar avea acum oportunitatea de a pleca la PSG şi de a-şi reanima cariera. El este evaluat la 38 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

Transferul lui Alli la PSG, ar face ca postul de mijlocaş ofensiv să rămână liber, ceea ce ar putea face ca revenirea lui Eriksen la Tottenham să fie una realizabilă.

Danezul a plecat în urmă cu un an, la Inter Milano, în schimbul sumei de 18 milioane de euro, iar acum fostul jucător al lui Spurs cere să fie lăsat să plece, măcar sub formă de împrumut, deoarece nu are prea multe şanse în primul 11 al lui Conte.

Eriksen este cotat la 35 milioane de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: tottenham psg dele alli mourinho pochettino 

viewscnt
Articole similare