Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Delegare de senzaţie pentru Ovidiu Haţegan în Champions League! Românul a primit unul dintre derbyurile primei etape a fazei grupelor

Delegare de senzaţie pentru Ovidiu Haţegan în Champions League! Românul a primit unul dintre derbyurile primei etape a fazei grupelor

Arbitraj

Comentarii

Centralul va conduce partida dintre Borussia Dortmund şi FC Barcelona programată marţi seară în grupa F a competiţiei.

După ce nu a mai primit niciun meci în 2019 după introducerea VAR în Champions League, Ovidiu Haţegan a dat lovitura. După ce a arbitrat în play-off-ul acestui sezon întâlnirea dintre Rosenborg şi Dinamo Zagreb, acum arbitrul român va fi la centru la unul dintre cele mai aşteptate meciuri din prima etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor, Borussia Dortmund - FC Barcelona.

Haţegan va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, iar Sebastian Colţescu va fi rezervă. Arbitrii VAR vor fi polonezi, Szymon Marciniak şi Tomasz Kwiatkowski. Meciul de la Dortmund, programat marţi, la ora 22:00, contează pentru etapa 1 a Grupei F, din care mai fac parte Inter Milano şi Slavia Praga.

Haţegan este la al patrulea sezon consecutiv în care va arbitra un joc al catalanilor. Sporting, Inter şi Celtic au fost echipele care au înfruntat campioana Spaniei în partidele conduse în trecut de arbitrul în vârstă de 39 de ani.   

Afla mai multe despre: hateganchampions leaguebarcelonadortmund 

viewscnt
Articole similare