Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Delegări făcute pe genunchi?! Zotta explică de ce Chivulete nu trebuia delegat la meciul Craiovei: ”Mai apare o greşeală gravă”

Delegări făcute pe genunchi?! Zotta explică de ce Chivulete nu trebuia delegat la meciul Craiovei: ”Mai apare o greşeală gravă”

Fotbal

Comentarii

Constantin Zotta, expertul Telekom Sport în probleme de arbitraj, a criticat vehement modul în care se fac delegările arbitrilor în Liga 1.

Zotta este de părere că greşelile grave pe care Chivulete le-a comis la confruntarea dintre Iaşi şi Dinamo ar fi trebuit să-l ţină pe margine o vreme. Cu toate acestea, însă, bucureşteanul a fost delegat la o nouă partidă, a 16-a din acest sezon.

”Ca să poată să fie astăzi la Giurgiu, după meciul de la Dinamo, el trebuia să fie notat bine în raport. Ceea ce probabil s-a întâmplat, adică să fi obţinut o notă de cel puţin opt. Dar conform regulamentelor FIFA şi UEFA, era imposibil cu cele două greşeli grave. Deci acele greşeli de care noi vorbim aici, ele nu au fost catalogate ca fiind greşeli.

După această situaţie, comisia de delegări, sau Vassaras sau cine face delegările la comisie, îl deleagă, fiind într-o formă spunem noi slabă. Şi îl deleagă la acest meci important”, a spus Zotta la Telekom Sport.

Expertul Telekom Sport mai atrage atenţia asupra unui aspect: ”Cu toate aceste greşeli, deşi sunt foarte mari şi sunt de neacceptat din punctul meu de vedere, mai apare o greşeală. Am analizat împreună că în decursul acestui campionat, Andrei Chivulete a arbitrat, chiar şi Bogdan Cosmescu a spus în comentariu, 16 meciuri în Liga I. Ei bine, din 16 meciuri, Chivulete arbitrează de 6 ori Craiova”, a mai spus Zotta.

Afla mai multe despre: zottaliga 1arbitri 

viewscnt
Articole similare