Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Demba Ba revine asupra scandalului de la Paris: „Colţescu să îşi ceară scuze în public. Nu auzisem de el niciodată!”

Demba Ba revine asupra scandalului de la Paris: „Colţescu să îşi ceară scuze în public. Nu auzisem de el niciodată!”
Comentarii

Dat afară de Basaksehir acum două săptămâni, fotbalistul Demba Ba e liber de contract.

Demba Ba revine asupra scandalului de la Paris

Pe finalul anului trecut, Ovidiu Haţegan, Sebastian Colţescu şi Octavian Şovre au fost prinşi într-un scandal care a luat proporţii în zilele care au urmat meciului PSG - Istanbul Basaksehir. Totul din cauza cuvântului "negru" folosit de Colţescu şi Şovre. 

Celebrul fost atacant de la Chelsea şi Newcastle, Demba Ba a reacţionat la cuvântul folosit de arbitrul român şi de acolo a pornit un adevărat scandal!

Într-un interviu acordat pentru Sky Sports, Demba a revenit asupra episodului şi a mărturisit, că în opinia lui, Colţescu trebuie să iasă să îşi ceară scuze public.

„N-aş schimba nimic din seara respectivă. Am vrut să ştiu ce gândeşte arbitrul, aşa că l-am luat la întrebări. Nu am spus niciodată că e rasist. În niciun moment nu l-am judecat ca persoană, doar i-am pus la îndoială acţiunile. S-a spus că sunt islamist. E o nebunie, nu vorbim de religie, vorbim despre egalitate. L-am întrebat dacă ar fi identificat pe cineva după culoare şi dacă era alb. Dacă îmi zicea că da, mă întorceam la locul meu şi îi luam şi pe colegi. Dar nu s-a întâmplat asta. 

„A recunoscut că a făcut o mare greşeală”

Am vorbit cu omul după câteva zile, mi-a spus că nu e rasist, că are prieteni de culoare, bla, bla, bla şi alte lucruri pe care le înţeleg. Nu spun că e rasist, dar a recunoscut că a făcut o greşeală foarte mare. Pe teren, nu faci aşa ceva. Nu faci nicăieri aşa ceva. A recunoscut că a făcut o mare greşeala. Nu ştiu dacă pedeapsa pe care a primit-o e corectă. Aş fi judecat diferit dacă eram eu implicat în asta.

„Nu trebuie să îşi ceară scuze faţă de mine”

Atunci când Cavani a făcut o greşeală, a ieşit şi şi-a cerut scuze. Acesta e primul pas. Toată lumea face greşeli. Nu am văzut să-şi fi cerut scuze. Nu ar trebui să-şi ceară scuze faţă de mine, pentru că nu cu mine a vorbit, ci cu altcineva [n.r. de la antrenorul secund al lui Basaksehir, Pierre Webo]".

Afla mai multe despre: demba basebastian coltescu 

viewscnt
Articole similare