Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dembele ar putea pleca de la Barcelona. Manchester United şi Juventus s-au interesat de serviciile jucătorului

Dembele ar putea pleca de la Barcelona. Manchester United şi Juventus s-au interesat de serviciile jucătorului

Fotbal

Comentarii

Francezul este cotat în acest moment la 50 de milioane de euro, conform celor de la transfermarkt.com. Din 2017 şi până acum, Dembele a câştigat 4 trofee cu Barcelona printre care două titluri de campion al Spaniei.

Ousmane Dembele ar putea pleca de la Barcelona în această vară. Atacantul francez intră în ultimul an de contract cu formaţia spaniolă iar şefii grupării nu vor să-l piardă gratis pe jucător.

Demebele a fost adus în 2017 la Barcelona de la Borussia Dortmund în schimbul a 135 de milioane de euro. Jucătorul nu a confirmat aşa că este exclus ca acesta să-şi prelungească contractul care expiră anul viitor. Conform celor de la Mundo Deportivo, Barca se gâdeşte serios să-l vândă pe jucător în vara acestui an.

Juventus şi Manchester United sunt formţiile care îl urmăresc de ceva vreme pe jucător. Francezul este cotat în acest moment la 50 de milioane de euro, conform celor de la transfermarkt.com. Din 2017 şi până acum, Dembele a câştigat 4 trofee cu Barcelona printre care două titluri de campion al Spaniei. În 2018, Dembele a câştigat Campionatul Mondial alături de naţionala Franţei.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare