Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dembele este accidentat! Jucătorul abia revenise după patru luni de absenţă

Dembele este accidentat! Jucătorul abia revenise după patru luni de absenţă

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a anunţat, joi, că fotbalistul Ousmane Dembele, care abia revenise după o absenţă de patru luni, s-a accidentat.

Dembele are o întindere musculară la coapsa stângă. “El este indisponibil şi revenirea sa depinde de recuperare”, se arată pe site-ul clubului catalan.

Ousmane Dembele revenise pe teren marţi seară, la meciul cu echipa lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, din Liga Campionilor (scor 1-0). Francezul a lipsit de pe teren patru luni ca urmare a unei operaţii la genunchi.

Veşti bune pentru Barcelona. Xavi, tot mai aproape

Xavi este aproape de a prelua conducerea echipei la care s-a afirmat, FC Barcelona, scrie presa spaniolă. Fostul mijlocaş s-a înţeles cu oficialii clubului catalan, dar acum FC Barcelona trebuie să convingă gruparea Al Sadd să accepte rezilierea contractului tehnicianului.

O delegaţie a clubului catalan, din care a lipsit preşedintele Juan Laporta, dar a fost formată din vicepreşedintele Rafa Yuste şi directorul de fotbal, Mateu Alemany, a mers, miercuri, în Qatar pentru a discuta cu antrenorul şi cu conducerea clubului la care activează, Al Sadd.

 
 

Afla mai multe despre: barcelonadembele 

viewscnt
Articole similare