Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dembele nu-şi prelungeşte contractul cu Barcelona! Francezul s-a supărat că nu-i sunt îndeplinite condiţiile. Ce salariu a cerut

Dembele nu-şi prelungeşte contractul cu Barcelona! Francezul s-a supărat că nu-i sunt îndeplinite condiţiile. Ce salariu a cerut

FC Barcelona

Comentarii

Ousmane Dembele (24 de ani) nu-şi va prelungi contractul cu Barcelona. Catalanii au avut o întâlnire cu agentul francezului, Moussa Sissoko, şi l-au anunţat pe acesta că nu vor mări ultima propunere de contract nou şi că nu se pot ridica la înălţimea pretenţiilor pe care le are.

Ousmane Dembele nu-şi prelungeşte contractul cu Barcelona! Catalanii nu-i pot satisface pretenţiile, francezul s-a supărat

Presa din Spania şi Franţa a anunţat, miercuri seara la unison, că negocierile dintre Barcelona şi Ousmane Dembele pentru reînnoirea contractului fotbalistului au picat. Totul după ce a avut loc o întâlnire între părţi şi catalanii au anunţat că nu-şi pot permite să mărească ultima ofertă făcută pentru ca Dembele să semneze o nouă înţelegere.

Tabăra francezului s-a înfuriat la anunţul Barcelonei că nu poate să-i satisfacă pretenţiile financiare. Sissoko, agentul lui Dembele, a spus că pentru transferul lui Ferran Torres (21 de ani) au existat bani, iar catalanii vor să-l transfere în vara lui 2021 pe Erling Haaland, însă nu sunt fonduri pentru a satisface cerinţele clientului său.

Ousmane Dembele a solicitat, prin agentul său, un contract de 20 de milioane de euro brut pe sezon, plus un bonus de 20 de milioane de euro pentru semnarea noului acord. Actuala înţelegere dintre Barcelona şi Ousmane Dembele va expira în vara lui 2022, iar de la 1 ianuarie fotbalistul va putea negocia cu oricine doreşte şi va putea semna liber, fiind în ultimele şase luni de contract.

PSG, Newcastle, Manchester United şi Bayern urmăresc atent situaţia în care se află Ousmane Dembele la FC Barcelona şi pot profita să-l aducă gratis pe francez.

Afla mai multe despre: ousmane dembeletransferbarcelonacontract 

viewscnt
Articole similare