Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Demis de la Real şi naţionala Spaniei, Lopetegui îşi încearcă norocul în altă parte! În ce ţară e dorit tehnicianul

Demis de la Real şi naţionala Spaniei, Lopetegui îşi încearcă norocul în altă parte! În ce ţară e dorit tehnicianul
Comentarii

Real Madrid l-a demis pe Julen Lopetegui pe 29 octombrie, iar locul său pe bancă a fost luat de către Santiago Solari. Fostul antrenor al ”galacticilor” nu duce lipsă de oferte şi pare că este aproape de o mutare în SUA.

În urmă cu câteva săptâmâni, Lopetegui era demis de pe banca Realului după doar 14 etape în LaLiga. Madrilenii erau lăsaţi pe locul 9, la 7 puncte de liderul Barcelona si la 6 de primul loc retrogradabil, ocupat de Leganes. A fost cel mai slab start de sezon din ultimii 17 ani.
 
Cu toate acestea, fostul selecţioner spaniol a primit mai multe oferte după ce a plecat de pe Santiago Bernabeu. Cea mai interesată de serviciile sale este Federaţia de Fotbal din Statele Unite, cea care îl consideră pe Lopetegui omul potrivit pentru a revitaliza naţionala americană.
 
Echipa de fotbal a Statelor Unite a ratat calificarea la Cupa Mondială de anul acesta pentru prima dată din 1986 şi Dave Sarachan fost numit interimar. În amicalele disputate recent, americanii au fost învinşi de Anglia şi Italia fără să marcheze vreun gol. În naţionala Statelor Unite sunt mulţi jucători tineri talentaţi, iar oficialii Federaţiei îl consideră pe spaniol omul potrivit. Julen Lopetegui a antrenat echipa U21 a Spaniei, iar la naţionala mare a promovat o serie de jucători fără experienţă.

Afla mai multe despre: realmadridjulen lopeteguigalacticisualaligabarcelonaleganes 

viewscnt
Articole similare