Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Demisie din conducerea Astrei după finala Cupei României! Oficialul i-a anunţat pe fotbalişti în vestiar BREAKING NEWS

Demisie din conducerea Astrei după finala Cupei României! Oficialul i-a anunţat pe fotbalişti în vestiar BREAKING NEWS

Astra Giurgiu

Comentarii

Astra va avea o vară agitată. Clubul pierde multe nume, iar ultimul care a intrat pe lista plecărilor e cel al lui Dani Coman. Preşedintele clubului i-a anunţat pe jucători că-şi dă demisia.

Final pentru Dani Coman la Astra! A anunţat că-şi dă demisia

Finalul de sezon deastruos de la Astra lasă urme în club. Plecări vor fi şi din lot, dar şi de la nivelul conducerii. După şase ani petrecuţi în cadrul clubului de la Giurgiu, Dani Coman renunţă la postul de preşedinte. 

Din informaţiile Telekom Sport, fotbaliştii au primit deja vestea chiar de la Dani Coman. Oficialul a intrat în vestiar şi a susţinut că-şi va da demisia, după ce clubul a retrogradat în Liga 2 şi a pierdut Cupa României în faţa Craiovei. 

De altfel, fostul portar de la Rapid lăsase de înţeles, din urmă cu câteva zile, că sunt şanse mici să continue la Astra Giurgiu. Oficialul ar putea ajunge tot în Liga 1. 

În perioada următoare, plecările de la echipă continuă. După partida de la Ploieşti din Cupa României, antrenorul Ionuţ Badea a susţinut că îi va fi greu să continue şi a pus câteva condiţii greu de îndeplinit la echipa lui Ioan Niculae. 

Inclusiv David Lazar se desparte de Astra. Portarul a anunţat că-şi doreşte să plece la Universitatea Craiova. 

Universitatea Craiova a câştigat Cupa României după 3-2 cu Astra

Universitatea Craiova a câştigat Cupa României, după ce a învins, sâmbătă, la Ploieşti, cu scorul de 3-2, echipa Astra Giurgiu, după prelungiri. Oltenii au fost conduşi cu 2-1 în prelungiri, dar au reuşit să întoarcă scorul. Antrerior, CS Universitatea Craiova a cucerit trofeul în 2018.

Afla mai multe despre: dani comanastradani coman demisie astrafinala cupei romanieiastra universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare