Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Demiterea lui Constantin Gâlcă de la Radomiak Radom, iminentă. Anunţul polonezilor şi cine îi va lua locul

Demiterea lui Constantin Gâlcă de la Radomiak Radom, iminentă. Anunţul polonezilor şi cine îi va lua locul

Stranieri

Comentarii

Constantin Gâlcă (51 de ani) riscă să fie demis de la Radomiak Radom. Situaţia antrenorului român în Polonia este complicată.

Constantin Gâlcă, OUT cât de curând de la Radomiak Radom. Polonezii anunţă îl anunţă deja pe înlocuitorul său

Constantin Gâlcă este într-o situaţie fără scăpare la Radomiak Radom, acolo de unde urmează să fie demis.

Antrenorul român preluase formaţia poloneză la jumătatea lunii aprilie a acestui an şi a avut o serie de rezultate pozitivă la începutul mandatului său, salvând echipa de la retrogradare.

Dar, în ciuda faptului că în noul sezon a dus echipa până pe locul 8 în campionatul Poloniei, zilele lui Gâlcă la Radomiak sunt numărate, anunţă cei de la weszlo.com.

Motivul este reprezentat de tensiunile din vestiarul echipei. Acestea au apărut după ce Constantin Gâlcă şi-a exprimat nemulţumirea în urmă cu câteva luni.

Iar, de atunci, atmosfera din cadrul echipei s-a deteriorat complet. Jucătorii au contribuit şi ei la aceaastă situaţie, după ce au luat atitudine şi au organizat o şedinţă internă.

Din acel moment, lucrurile nu au mai revenit la atmosfera existentă la începutul mandatului lui Gâlcă la clubul din Radom.

Prin urmare, demiterea lui Constantin Gâlcă în cel mai scurt timp este iminentă, conform sursei menţionate. Una dintre variantele în care ar putea fi pus pe liber de conducerea lui Radomiak ar fi chiar de Ziua Naţională a României, 1 Decembrie.

În momentul de faţă, de antrenamentele formaţiei din Radom se ocupă tehnicianul echipei a doua, Maciej Lesisz, până la punerea în funcţie a noului antrenor principal. Iar numele său este, potrivit presei poloneze, este Maciej Kedziorek.

În ceea ce-l priveşte pe fostul component al ”Generaţiei de Aur”, situaţia lui Constantin Gâlcă este complicată şi din punctul de vedere al despărţirii.

Radomiak Radom va evita să-i plătească banii până la finalul sezonului, dar antrenorul român nu va pleca cu mâna goală. În acest moment, există negocieri între cele două părţi.

Afla mai multe despre: constantin galcapoloniaradomstranieri 

viewscnt
Articole similare