Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Demiterea lui Ruben de la Barrera a fost analizată la Telekom Sport: ”Am văzut nişte jucători care la Hagi nu jucau niciodată!”

Demiterea lui Ruben de la Barrera a fost analizată la Telekom Sport: ”Am văzut nişte jucători care la Hagi nu jucau niciodată!”

Farul Constanța

Comentarii

Plecarea lui Ruben de la Barrera de la Viitorul Constanţa a fost un alt subiect atins în cadrul emisiunii Sport Report, de luni seara.

Viitorul a anunţat că s-a despărţit pe cale amiabilă de antrenorul Ruben de la Barrera. Fosta campioană a României susţine că urmează să anunţe în scurt timp numele celor care vor prelua echipa. La Telekom Sport, Basarab Panduru şi Cornel Dinu au analizat plecarea spaniolului de la formaţia patronată de Gică Hagi: ”Nu numai că nu a făcut nimic, dar cum juca?! Am văzut nişte jucători care la Gică Hagi nu jucau niciodată. Scoţi jucători tineri ca să bagi asemenea jucători?” a mărturisit Basarab Panduru, la Sport Report.

Plecarea spaniolului a fost anticipată şi de Cornel Dinu: ”Mi-am pus nişte semne de întrebare şi cu el şi cu băiatul ăla de la Sibiu. Spaniolii ăştia, care în imaginaţia mea, seamănă mai degrabă cu nişte mateloţi de pe celelbrele galiere care plecau să cucerească Indiile, decât cu nişte comandanţi de navă şi nişte oameni cu experienţă. Am zis de la început că lucrurile nu sunt în regulă pentru că am sesizat o diferenţă totală între ce juca Viitorul cu Gică Hagi şi ce juca sub comanda lui De la Barrera. Sistemul a fost total schimbat şi am spus de la primele etape că maniera în care încearcă să joace Ruben de la Barrera este total diferită de tiki - taka pe care voia să o joace Gică Hagi” a spus şi Dinu, la Sport Report, cu Silviu Tudor Samuilă.

Fosta campioană a României a anunţat că a ajuns la un acord cu antrenorul Ruben de la Barrera pentru rezilerea contractului. Eşecul cu 3-0 în faţa lui Dinamo, în 16-imile Cupei României, n-a fost prea bine primit de conducere, care a decis că este nevoie de o schimbare. În comunicatul oficial, şefii de la Viitorul susţin că vor anunţa în curând numele celor care se vor ocupa în continuare de echipă.

Afla mai multe despre: cornel dinubasarab pandururuben de la barrera 

viewscnt
Articole similare