Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Demonstraţie de hochei spectaculos şi, mai ales, eficient făcută de San Jose Sharks în direct la Telekom Sport

Demonstraţie de hochei spectaculos şi, mai ales, eficient făcută de San Jose Sharks în direct la Telekom Sport

Hochei pe gheață

Comentarii

Californienii au marcat 6 goluri din primele 16 şuturi trimise pe cadrul porţii lui New Jersey, i-au învins pe Devils cu 6-2, au reuşit a 5-a victorie consecutivă (record al sezonului) şi şi-au consolidat locul secund în divizia Pacific din NHL.

New Jersey începuse excelent seria de 6 jocuri în deplasare pe coasta de Vest, cu 3 victorii la rând, inclusiv la Nashville şi Las Vegas. Devils au început, însă, să obosească şi au pierdut duminică la Anaheim cu 4-2, iar ieri-noapte au fost demolaţi la Shark Tank, din San Jose.

Gazdele au marcat 6 goluri prin 6 jucători diferiţi, Martin Jones a apărat 26 de şuturi trimise de oaspeţi, iar Sharks au ajuns la un total fantastic: 27 de goluri marcate în ultimele 5 meciuri (lucru care se înregistrase ultima oară în februarie 1996)! San Jose a ajuns la 91 de puncte în clasamentul Vestului şi s-a distanţat la 4 puncte de LA Kings şi la 5 în faţa lui Anaheim în lupta pentru calificarea în playoff.

Pentru New Jersey, a doua înfrângere la rând pică foarte prost: Devils au rămas la 82 de puncte, joacă în deplasare la Pittsburgh şi Florida Panthers s-au apropiat la un singur punct şi sunt gata să-i deposedeze de locul 8 în clasamentul conferinţei de Est.

Joi dimineaţă, de la ora 01:00, Telekom Sport transmite în direct din NHL partida dintre Pittsburgh Penguins şi Montreal Canadiens.

 

Afla mai multe despre: new jerseysan josenhltelekom sporthochei 

viewscnt
Articole similare