Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec a făcut un copil fericit. Gestul atacantului după ce a marcat primul gol în Gruia

Denis Alibec a făcut un copil fericit. Gestul atacantului după ce a marcat primul gol în Gruia

Superliga

Comentarii

Denis Alibec (30 de ani) a marcat primul gol în tricoul lui CFR Cluj în meciul de aseară cu Chindia Târgovişte, scor final 1-0.

Atacantul a înscris un nou gol sub comanda lui Marius Şumudică.

  • 25 de goluri a înscris Alibec cu Şumi pe bancă

După golul marcat în Gruia, Alibec a făcut un copil fericit! Atacantul i-a dăruit tricoul său de joc. 

Copilul a fost în al 9-lea cer. A luat tricoul atacantului şi a fugit în tribune unde l-a admirat preţ de câteva secunde.

Ce a spus Alibec după meci:

„Mă bucur că am marcat şi că suntem singura echipă cu 3 victorii. De asta am venit, să îmi ajut echipa şi să marchez cât mai multe goluri. Nu pot să dau un procentaj, dar uşor, uşor îmi voi reveni din punct de vedere fizic.

Urmează probabil cel mai important meci la sezonului, cel cu Young Boys. O să încercăm să jucăm ofensiv şi să câştigăm. Normal că unul dintre motive a fost să joc în cupele europene. Este cea mai mare echipă din ţară. De asta am ales să vin aici”, a spus fotbalistul după meciul din Gruia.

CFR Cluj, maxim de puncte după primele trei runde

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a treia a Ligii 1. Golul a fost marcat de Alibec, în minutul 52. Formaţia lui Marius Şumudică are maxim de puncte după primele trei etape şi aşteaptă duelul cu Young Boys Berna. Este cel mai bun început de sezon al CFR-ului din ultimii ani.

Alibec, eroul campioanei: ”Am venit aici să marchez goluri” Atacantul regretă eliminarea celor trei echipe româneşti din Europa

Afla mai multe despre: cfr clujdenis alibecmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare