Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec a plecat în Qatar! Primele declaraţii de la aeroport: ”Hagi m-a felicitat”

Denis Alibec a plecat în Qatar! Primele declaraţii de la aeroport: ”Hagi m-a felicitat”

Farul Constanța

Comentarii

Denis Alibec (32 de ani), este aproape de un transfer în străinatate, qatarezii de la Al Muaither îi oferă un salariu enorm.

Fotbalistul a plecat, azi, în Qatar, de unde are ofertă de la Al Muaither, nou-promovată în prima ligă.

Alibec a vorbit, la aeroport, înainte de plecare, de oferta primită de acolo. 

”Încă nu este sigur nimic. Merg acolo să văd ce voi face, să văd condiţiile şi voi lua o decizie. Acum trei zile (n.r. a primit oferta). Mi-e foarte greu să mă despart de Farul, echipa mea de suflet, dar câteodată mai trebuie să iei şi astfel de decizii. Când te laşi de fotbal nu te întreabă nimeni unde ai jucat. Gică Hagi m-a felicitat şi mi-a spus să fie bine. V-am spus, încă nu e sigur. Voi merge să văd ce e acolo. Am luat decizia aceasta şi sper să fie bine.

Am fost ieri la antrenament şi le-am urat succes, dar le-am spus că nu e gata şi că e posibil să ne vedem în trei zile. Budi m-a felicitat. Cu siguranţă sunt mai matur, depinde de mine. Am înţeles că e mai liber (n.r. la Doha, în Qatar), nu e ca în Arabia. Farul are puterea de a aduce jucători de la Academie şi să-i facă foarte, foarte buni. Eu zic că suntem 100% în play-off. Cred că se va bate la titlu Farul.

Normal că mă gândesc la naţională, vom vedea ce va fi. Nu am vorbit cu selecţionerul fiindcă nu e nimic sigur şi vom vedea ce va fi”, a declarat Denis Alibec, la aeroport, citat de As.ro.

Afla mai multe despre: denis alibecfarul 

viewscnt
Articole similare