Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec are oferte şi din Rusia: ”Sunt două-trei echipe care-l vor. Suma este mai mult decât accesibilă”

Denis Alibec are oferte şi din Rusia: ”Sunt două-trei echipe care-l vor. Suma este mai mult decât accesibilă”

Superliga

Comentarii

Impresarul Arcadie Zaporojanu spune că sunt mai multe echipe din Rusia care-l vor pe Denis Alibec. Atacantul de 27 de ani mai este dorit de Gigi Becali şi i-a fixat o sumă de transfer de 1,7 milioane de euro.

Denis Alibec este unul dintre jucătorii de care Gigi Becali vrea să scape, deşi a plătit 1,7 milioane de euro. Forma slabă, problemele medicale, dar mai ales cele de comportament i-au stricat relaţia cu patronul FCSB. Marius Şumudică a declarat că se află în negocieri cu mai multe echipe din Turcia, printre care şi Bursaspor şi vrea să-l ia şi pe Alibec cu el.

Fostul internaţional român este însă un nume interesant şi pentru unele echipe din Rusia. Impresarul Arcadie Zaporojanu susţine că sunt două-trei echipe importante care ar vrea să-l transfere, însă agentul de jucători ţină să fie şi compatibilitate cu antrenorul, având în vedere comportamentul dificil al lui Alibec.

”Interesul pentru Denis Alibec este foarte clar. Suma de 1.7 milioane euro este mai mult decât accesibilă pentru un fotbalist cum este Denis Alibec. Sunt două-trei echipe care îl vor, dar nu le pot spune acum. Sunt echipe din partea superioară a clasamentului Rusiei. Oricum, nu vrem să îl transferăm doar de dragul de a-l transfera. Este important să aibă o relaţie bună cu antrenorul, să-l cunoască. Nu am interes să-l duc la un club unde să nu confirme şi să-mi stric relaţia", a spus Arcadie Zaporojanu pentru Ziare.com.

Afla mai multe despre: denis alibecfcsbliga 1arcadie zaporojanu 

viewscnt
Articole similare