Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec, din nou subiectul unui transfer de top. O multiplă campioană din Europa insistă pentru aducerea atacantului

Denis Alibec, din nou subiectul unui transfer de top. O multiplă campioană din Europa insistă pentru aducerea atacantului

Astra Giurgiu

Comentarii

Denis Alibec (29 de ani) reprezintă din nou o ţintă pentru Legia Varşovia. Atacantul a fost dorit şi în iarnă în Polonia, dar tranzacţia nu s-a materializat. Alibec a rămas la Giurgiu pentru a îşi ajuta echipa să intre în play-off şi să se bată la campionat.

Denis Alibec putea ajunge încă din iarnă la Legia Varşovia, dar afacerea a picat după ce Ioan Niculae l-a rugat pe atacant să rămână la Astra şi să îşi ajute echipa în îndeplinirea obiectivelor.

Conform site-ului legia.net, Alibec este principalul favorit pentru a îl înlocui pe Jaroslaw Nezgoda, fotbalist care în iarnă a plecat în MLS, la Portland Timbers. Legia l-a adus ca soluţie de avarie pe Tomas Pekhart. Acesta a înscris însă numai un gol de când a sosit la Varşovia.

În Liga 1, Alibec este golgheter, cu 11 reuşite, la egalitate cu Florinel Coman şi Gabriel Iancu. În cazul în care se va transfera la Legia Varşovia, atacantul va fi adversar în campionatul polonez cu românii de la KS Cracovia, Cornel Râpă şi Sergiu Hanca.

Legia este a doua cea mai titrată echipă din Polonia, cu 13 titluri.

  • Denis Alibec mai are contract cu Astra până în vara lui 2021
  • 1,4 milioane de euro este cota atacantului pe site-ul transfermarkt.com

Afla mai multe despre: alibectransferastra 

viewscnt
Articole similare