Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec, după U Cluj - Farul 2-0: ”Terenul este de Liga a 6-a” / Nu am nicio explicaţie”

Denis Alibec, după U Cluj - Farul 2-0: ”Terenul este de Liga a 6-a” / Nu am nicio explicaţie”

Fotbal

Comentarii

Universitatea Cluj a învins-o pe Farul Constanţa, scor 2-0 (1-0), vineri, pe teren propriu, într-o partidă din etapa a 29-a din Liga 1.

Denis Alibec nu caută scuze după înfrângerea cu U Cluj

Denis Alibec nu vrea să dea vina pe teren, chiar dacă a fost unul impracticabil. Atacantul a recunoscut că nici el, dar nici colegii săi, nu au avut inspiraţia necesară, vineri seară, pentru a obţine cele trei puncte.

După această înfrângere, Farul poate pierde fotoliul de lider în favoarea celor de la CFR Cluj, dacă campioana îşi va câştiga partida din această rundă, cu Sepsi, luni, 6 martie, în deplasare.

N-avem nicio scuză, chiar dacă terenul este de liga a 6-a. Şi ei au jucat pe acelaşi teren. Nu am reuşit să ne facem jocul.

În a doua repriza am mai încercat să mai pasăm, dar a venit 2-0 şi ne-a dat înapoi. Poate dacă marcam pentru 1-1, se schimba jocul.

N-au jucat ofensiv. S-au bătut mai bine decât noi. Au avut o atitudine mai bună. Chiar nu am nicio explicaţie. Este o înfrângere. Trebuie să fim toţi împreună, cum am fost şi până acum, pentru că nu s-a terminat nimic după această înfrângere. Trebuie să ne uităm la acest meci şi să vedem ce am greşit.

Nu cred că este vorba de experienţă aici. Cum am mai spus, cred că ei s-au adaptat mai bine la teren şi s-a văzut diferenţa astăzi”, a declarat Denis Alibec, la finalul partidei cu U Cluj.

VIDEO: Rezumat U Cluj - Farul 2-0

Afla mai multe despre: denis alibecu cluj-farul 

viewscnt
Articole similare