Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec, făcut praf de un fost coleg. Declaraţii incredibile din partea fotbalistului: "Asta se întâmpla la antrenamente"

Denis Alibec, făcut praf de un fost coleg. Declaraţii incredibile din partea fotbalistului: "Asta se întâmpla la antrenamente"galerie foto

Astra Giurgiu

Comentarii

Denis Alibec (29 de ani) este un fotbalist capricios, lucru recunoscut chiar de foştii săi antrenori, dar care se poate vedea şi în ieşirile pe care le fotbalistul le are la adresa suporterilor care îl critică sau chiar la adresa antrenorilor.

Vahid Hambo (25 de ani) a fost coleg pentru o scurtă perioadă cu Denis Alibec la Astra Giurgiu, însă nu a rămas cu amintiri bune din România şi chiar l-a mirat situaţia fotbaliştilor de la noi din campionat. În opinia lui Hambo, jucătorii din Liga 1 pun accentul pe maşini şi haine de firmă, iar în acest caz l-a oferit exemplu concret pe Alibec.

"În România, era important să ai o maşină scumpă şi haine de firmă, nu conta ce mâncai. Unul dintre jucători a venit la antrenament cu un McLaren, o maşină de câteva sute de mii de euro. Despre acelaşi jucător a scris presa că cerea bani de combustibil mamei sale", a declarat atacantul pentru iltalehti.fi

Maşinile de "fiţe", plăcerile nevinovate ale fotbaliştilor din Liga 1 

În perioada în care juca la FCSB, Alibec chiar a fost criticat de Gigi Becali pentru bolidul pe care şi l-a cumpărat. La acea vreme, atacantul a "spart" 170.000 de euro pe un McLaren 504C. Recent, Gigi Becali l-a criticat şi pe Olimpiu Moruţan pentru faptul că şi-a luat o maşină de 100.000 de euro. Între timp, fotbalistul de la FCSB a declarat că maşina a costat mai puţin, în timp ce colegul său, Florin Tănase, l-a sfătuit să nu o vândă. 

Vahid Hambo, fotbalist cotat în acest moment la 500.000 de euro, a jucat opt meciuri pentru Astra Giurgiu, marcând două goluri, chiar la debut. 

Afla mai multe despre: denis alibecvahid hamboastra 

viewscnt
Articole similare