Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec, ironizat de adversari, la finalul meciului cu Poli Iaşi: "A jucat? Eu nu l-am văzut!"

Denis Alibec, ironizat de adversari, la finalul meciului cu Poli Iaşi: "A jucat? Eu nu l-am văzut!"

Superliga

Comentarii

Mijlocaşul defensiv al echipei Poli Iaşi, Ionuţ Cioinac, a oferit declaraţia serii după remiza cu Astra, scor 1-1. Cioinac l-a ironizat pe Denis Alibec, care a jucat 20 de minute, la o zi după ce a revenit la Astra de la FCSB.

"A jucat? Nu l-am văzut! Nu am avut emoţii, de ce să am emoţii? E un jucător ca toţi ceilalţi. E un jucător bun, dar, ce, ne e frică de jucătorii care intră de pe margine?", a spus Ionuţ Cioinac, la Telekom Sport.

În schimb, antrenorul Politehnicii Iaşi, Flavius Stoican, a vorbit mai frumos la adresa noului atacant al Astrei: "E un jucător valoros şi îmi dau seama că foarte puţini oameni sunt alături de el. Astăzi a intrat cu altă determinare, l-am văzut că şi-a dorit, a creat panică în cantonamentul nostru. Mă bucur că cei de la Astra i-au întins o mână de ajutor", a afirmat Stoican.

Cât despre joc, Stoican a spus: "E un rezultat echitabil. Sunt nemulţumit de prima repriză, dar mulţumit de cea de-a doua. Puteam să facem 2-0, dar ei au controlat partida în prima repriză. Am luat gol dintr-un penalty, puteam să avem patru puncte, nu două, dar am întâlnit două echipe de play-off. Noi am demonstrat că nu suntem cu nimic mai prejos decât echipele din play-off. Sunt mulţumit de ceea ce fac ei pe teren, văd determinare, dorinţă. Vreau să jucăm fotbal, indiferent de adversar".

La rândul său, Cosmin Frăsinescu, autorul golului de 1-0, a declarat: "Am încercat să jucăm cu patru fundaşi. În prima repriză, ne-au cam dominat, au avut situaţii. În repriza a doua am schimbat sistemul şi am trecut la cârma jocului şi am avut câteva situaţii bune de a face 2-0. Nici nu mai ştiu să mă bucur, de când n-am mai dat gol. Mă bucur că am înscris, păcat că nu am luat cele trei puncte".

Formaţia Politehnica Iaşi a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a doua a Ligii I. Gazdele au deschis scorul prin Frăsinescu, în minutul 60. Pentru Astra a înscris Llullaku, în minutul 80, dintr-un penalti acordat pentru un henţ în careu.

Afla mai multe despre: alibeccioinacastra 

viewscnt
Articole similare