Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec îşi poate îndeplini visul. O echipă calificată în cupele europene măreşte miza pentru vârful Astrei. "Bonus de 150.000 de euro"

Denis Alibec îşi poate îndeplini visul. O echipă calificată în cupele europene măreşte miza pentru vârful Astrei. "Bonus de 150.000 de euro"

Fotbal

Comentarii

Presa din Polonia susţine că patronul celor de la Legia Varşovia, Dariusz Mioduski, nu a renunţat la ideea de a-l transfera pe atacantul celor de la Astra Giurgiu, Denis Alibec (28 de ani), iar ultimele evoluţii ale fotbalistului l-au determinat să iniţieze o nouă rundă de negocieri cu patronul Ioan Niculae.

Denis Alibec a fost cel mai bun om al meciului câştigat de Astra în faţa celor de la FCSB, luni seară, scor 3-2. Alibec a marcat de două ori şi a oferit o pasă decisivă lui Takayuki Seto, ajungând la cota 11 în acest sezon al Ligii 1. Potrivit publicaţiei poloneze "Super Express", patronul celor de la Legia Varşovia a pregătit o nouă ofertă pentru Denis Alibec, ce depăşeşte 1 milion de euro, plus eventuale bonusuri. Va fi inclusă în tranzacţie o clauză prin care Astra Giurgiu va încasa 150.000 de euro dacă Denis Alibec va înscrie 15 goluri într-un sezon, pe toată durata contractului oferit acestuia. Astfel, dacă Alibec prinde trei sezoane cu câte 15 goluri marcate, Astra Giurgiu s-ar mai alege cu alţi 450.000 de euro în conturi. 

Denis Alibec îşi poate îndeplini visul. O formaţie calificată în cupele europene măreşte miza pentru vârful Astrei. "Bonus de 150.000 de euro"

Preşedintele Mioduski nu ne-a oferit suma ofertei pentru Alibec, dar ştim că oferta a depăşit un milion de euro, inclusiv bonusuri. Şi doar unul dintre bonusurile interesante a fost faptul că Astra ar avea o şansă de bani în plus, dacă vedeta română de la Varşovia s-ar împuşca cu greu. Şi despre ce număr de obiective şi despre ce bonus vorbim exact?

"Denis Alibec este în formă cu adevărat (23 de meciuri - 13 goluri, în campionat). Dacă privim în urmă cu câţiva ani, Alibec a marcat pentru Astra 16 goluri în campionat. Până de curând, părea să nu fie necesar transferul, deoarece în locul său a fost adus Tomas Pekhart. Dar...ştim cu toţii ce s-a întâmplat. Sanogo s-a accidentat grav, Kante este accidentat şi cu probleme de comportament. Părerea multora este că Legia are nevoie de un atacant din nou. Să fie Alibec acesta? În ciuda faptului că mai are doar un an de contract cu Astra, clubul cere 1.5 milioane de euro în schimbul său, ceea ce a blocat tranzacţia data trecută. Dar, poate din varii motive, ceva s-a schimbat între timp", au scris polonezii de la Sport Express.

La finalul partidei cu FCSB, Denis Alibec a declarat că este dispus să plece de la Astra, dacă va veni o ofertă concretă. "Dacă voi fi lăsat să plec, cu siguranţă voi pleca. Vreau să joc şi eu în cupele europene şi cred că încă mai am multe de spus în fotbal", a declarat fotbalistul. Faptul că Astra Giurgiu nu a primit licenţa pentru participarea în cupele europene, iar salariile vin cu întârziere, l-au determinat pe jucător să-şi dorească foarte mult o plecare în străinătate.

În campionatul Poloniei, după 33 de etape, Legia Varşovia este pe lider, cu 65 de puncte, la 11 în faţa celor de la Piast, şi se pregăteşte pentru al 14 titlu din istorie, egalându-le pe Gornik Zabrze şi Wisla Cracovia. Astfel, Legia va evolua în preliminariile Ligii Campionilor în sezonul viitor.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare