Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec la Farul? Gică Hagi a lămurit situaţia: ”Încă nu am ajuns bogaţi. Salariul lui e imposibil”

Denis Alibec la Farul? Gică Hagi a lămurit situaţia: ”Încă nu am ajuns bogaţi. Salariul lui e imposibil”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa s-a reunit azi după pauza de iarnă.

Denis Alibec la Farul? Gică Hagi a răbufnit: ”Încă nu am ajuns bogaţi. Salariu lui e imposibil”

Potrivit site-ului oficial, până la primul meci oficial din 2022, pe teren propriu cu FC U Craiova 1948 (24 ianuarie), din etapa a 22-a a acestui sezon, vor fi programate şi câteva partide amicale care vor fi anunţate până la reluarea pregătirilor.

Gică Hagi, antrenorul Farului, a vorbit despre reunirea lotului şi despre obiectivele din 2022. 

”E prima zi. Ne-am reunit. Cu două echipe Farul echipa mare şi echipa a doua. Vom face antrenamente, voi fi prezent la amândouă. Toţi vor face aceeaşi pregătire. Vreau să cunosc tot ce înseamnă grupele de elită, cei mai buni jucători de acolo.

Mentalitatea noastră trebuie să fie mereu să devenim cei mai buni. Vorbim de un proiect, construim un spirit de învingător. Statistica arată că am făcut lucruri bune. Cred că am fost echipa care a terminat bine campionatul din toate punctele de vedere. Trebuie să învăţăm încontinuu, asta le-am transmis la şedinţă”, a declarat Hagi. 

Denis Alibec? ”Încă nu am ajuns bogaţi. Salariu lui e imposibil”

In presă a apărut că ”regele” este interesat de serviciile lui Denis Alibec. La conferinţa de presă de astăzi, Gică Hagi, managerul echipei de pe litoral, a fost întrebat dacă atacantul Denis Alibec (împrumutat de Kayserispor la CFR Cluj) este una dintre pistele perioadei de transferuri ale „marinarilor“.

”Nu ştiu cât de multe vom putea schimba... e şi iarnă. Noi în primul rând ne gândim cum să pregătim echipa pentru prima etapă. Încă nu suntem bogaţi. e un jucător foarte bun, talentat, de al casei. Dar nu suntem bogaţi. Nu cred că ne-am elibera, dacă nu pleacă nimeni, avem cel mai bun atacant din România. Alibec e extraordinar, dar e greu în momentul de faţă... 

Denis e la nivelul lui. Are cota lui. E greu să ne gândim la el. Alibec e un jucător care trebuie să joace titular dacă vine şi noi il avem pe Jefte. Salariul lui e imposibil”, a mărturisit Gică Hagi la conferinţa de presă. 

 Alibec a mai evoluat pentru actuala Farul, fosta Viitorul. Între martie 2012 şi iunie 2013, acesta a fost împrumutat la malul mării chiar de Inter.

Jucătorii prezenţi la reunire:

Farul: Aioani, Brănescu - portari; Artean, Dussaut, Larie, Boboc, Mladen, Ghiţă, Dobrosavlevici, De Nooijer, Buta, Pires, Casap, Sali, Popescu, Ciobanu, Radaslavescu, Ely, Purece, Grameni, Ganea, Chiţu, Betancor, Pitu, Petre - jucători de câmp.

Farul II: Muşat, Trandafir, Dincă - portari; Georgescu, Maftei, Bîrzu, Duţu, Dănuleasă, Sîrbu, V. Ştefănescu, A. Ştefănescu, Chera, Lazăr, Mituleţu, Borza, Călin, Martinovici, Mălăele, Voicu, Bodişteanu, Onuţ, Bujor, Malama, Mazilu, Cojocaru, Boicu, Andronache, Tănasă, Agiveli - jucători de câmp.

Afla mai multe despre: gica hagidenis alibec 

viewscnt
Articole similare