Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec nu a făcut diferenţa în meciul cu Islanda. Cum îl apără Mirel Rădoi: "L-am lăsat izolat"

Denis Alibec nu a făcut diferenţa în meciul cu Islanda. Cum îl apără Mirel Rădoi: "L-am lăsat izolat"

Echipa națională

Comentarii

România şi Islanda au remizat, 0-0, în preliminariile Campionatului Mondial 2022.

Denis Alibec nu a făcut diferenţa în meciul cu Islanda. Cum îl apără Mirel Rădoi: "L-am lăsat izolat"

Tricolorii au nevoie acum ca islandezii să-i încurce pe cei din Macedonia de Nord pentru a mai putea spera la locul 2 şi automat calificarea la baraj.

Prestaţia tricolorilo nu s-a ridicat la nivelul mizei. La fel ca şi în partida tur cu Islanda, Denis Alibec a fost titular şi în jocul retur. Alegerea selecţionerului a fost una surprinzătoare, având în vedere că jucătorul nu trece prin cea mai bună perioadă la CFR Cluj.

La finalul unui joc în care atacantul în vârstă de 30 de ani nu a reuşit să facă diferenţa în ofensivă, iar criticile au inceput să apară.

Intrebat dacă Alibec a încetinit ritmul jocului, Mirel Rădoi nu a stat pe gânduri şi a mărturisit: "Nu cred, noi am început construcţia de la portar lentă. Trebuia să fie omul căruia noi să-i aducem mingile în faţa porţii şi el să le finalizeze. De foarte multe ori l-am lăsat izolat". 

Calculele favorabile pentru Mirel Rădoi:

În acest moment, România este la mâna Islandei, care trebuie să încurce Macedonia de Nord în ultima etapă. 

„Tricolorii” au 14 puncte, la punct în spatele Macedoniei de Nord (15), astfel că Islanda trebuie să nu piardă pentru ca România să işi păstreze şansele la barajul pentru CM 2022:
  • Dacă Macedonia de Nord pierde cu Islanda, România trebuie să bată Liechtenstein. Clasament final: România: 17 puncte, Macedonia de Nord: 15 puncte
  • Dacă Macedonia de Nord face egal cu Islanda, România trebuie să bată Liechtenstein. Clasament final: România: 17 puncte, Macedonia de Nord: 16 puncte

Afla mai multe despre: denis alibecmirel radoinaţională româniei 

viewscnt
Articole similare