Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec pleacă de la Astra! Atacantul român va juca într-un campionat puternic din Europa

Denis Alibec pleacă de la Astra! Atacantul român va juca într-un campionat puternic din Europa

Astra Giurgiu

Comentarii

Aflat încă în circuitul echipei naţionale, Denis Alibec are şanse mari să i se alăture lui Marius Şumudică la Gazişehir Gaziantep.

Jurnalistul turc Serkan Aşkin anunţă că Marius Şumudică s-a înţeles cu Gazişehir Gaziantep şi îl aduce alături de el pe Denis Alibec, unul dintre fotbaliştii săi preferaţi: ”Şumudică s-a înţeles cu Gaziantep, iar alături de el vine şi Denis Alibec, fotbalist cu 4 goluri şi 6 pase decisive în prima ligă din România sezonul trecut”.

Sursa citată susţine că Gaziantep nu va plăti nicio sumă de bani pentru transferul atacantului de la Astra. La noua sa formaţie, Alibec s-ar putea lupta pentru titularizare cu fotbalişti buni ca Moussa Sow, Rydell Poepon sau Yonathan Del Valle.

Alibec a mai jucat în afara României pentru Internazionale Milano, Mechelen şi Bologna şi va bifa astfel prima experienţă în fotbalul din Turcia. ”Întrebaţi-i pe Alibec şi Moraes dacă vor să vină cu mine. Probabil şi-ar dori. Eu am o relaţie specială cu foştii mei jucători. Să vedem despre ce buget este vorba. În general, mie îmi plac jucătorii români şi voi încerca pe cât posibil să îmi aduc câţiva jucători români", a declarat Şumudică pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marius şumudicăastradenis alibec 

viewscnt
Articole similare