Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec s-a despărţit de FCSB | Marius Şumudică l-a transferat pe 1,7 milioane de euro!

Denis Alibec s-a despărţit de FCSB | Marius Şumudică l-a transferat pe 1,7 milioane de euro!

FCSB

Comentarii

După ce l-a adus pe Constantin Budescu la Al-Shabab, Marius Şumudică l-a adus şi pe atacantul Denis Alibec în Arabia Saudită.

Alibec a jucat de-a lungul carierei la Farul, Inter Milano, Mechelen, Viitorul, Bologna, Astra şi FCSB. Alibec a venit la FCSB în ianuarie 2017, pentru 2 milioane de euro. În 42 de meciuri la FCSB, Denis Alibec a dat 12 goluri.

"Tata Şumudică m-a ajutat. Pe Denis Alibec am luat 1,7 milioane de euro. Va fi coleg cu Budescu. Să vedem acum ce va fi pentru echipă. Ne vom da seama după amicalele cu Ajax, Brugge şi PAOK. Da, vrem doi atacanţi. O să-l aducem pe Omrani. Am vorbit cu impresarul aseară. Aşteptăm decizia. Şi Nemec este o variantă. Rămâne să vedem ce va decide", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Pe lângă cei doi, FCSB e la un pas să-şi piardă şi golgeterul. Cu mai multe oferte, Harlem Gnohere va lua şi el drumul Golfului. Din primele informaţii, pentru transferul "Bizonului" în conturile echipei vor intra între 2,5 şi 3 milioane de euro! Momentat, Harlem este în convalescenţă, după ce s-a operat de hernie inghinală şi mai are nevoie de două săptămâni până să-şi revină.

Afla mai multe despre: alibectransferarabia sauditaplecaresumudica 

viewscnt
Articole similare