Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Denis Alibec şi-a aflat pedeapsa după eliminarea cu Voluntari. Reacţia lui Costel Enache

Denis Alibec şi-a aflat pedeapsa după eliminarea cu Voluntari. Reacţia lui Costel Enache

Astra Giurgiu

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat pedeapsa lui Denis Alibec, după ce atacantul a fost eliminat în meciul cu FC Voluntari.

UPDATE Antrenorul de la Astra, Costel Enache, a vorbit despre suspendarea lui Alibec în conferinţa de presă dinaintea meciului cu Dinamo: "Denis era într-un moment bun. E un jucător care în această clipă poate fi decisiv în jocurile noastre. E o lipsă, dar în acelaşi timp cred că avem un lot echilibrat şi trebuie să găsim soluţii".

Jucătorul echipei Astra Giurgiu, Denis Alibec, a fost suspendat pentru două jocuri de către Comisia de Disciplină a FRF, informează lpf.ro. Astfel, Alibec nu va putea juca în ultimul meci din 2018, contra lui Dinamo, dar nici în primul din 2019, atunci când Astra va întâlni, în deplasare, pe Gaz Metan. 

"În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul Alibec Denis (FC Astra Giurgiu) cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate de 3.000 lei", a anunţat LPF.

Fotbalistul echipei Astra Giurgiu, Denis Alibec, a primit cartonaş roşu în minutul 90+3 la meciul cu FC Voluntari, scor 1-1.

Afla mai multe despre: denis alibecastrasuspendarecartonas rosupedeapsa 

viewscnt
Articole similare